Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalni izvoz

500.000 dolara vrijedna marihuana krijumčarena u mrkvi

Marihuana u mrkvi
Foto: Screenshot
1/2
14.01.2016.
u 11:15

Pronađeno je skoro 3,000 paketića droge prerušenih u mrkve, a prošle godine zaplijenjeni su marihuana i kokain sakriveni među svježim mrkvama i krastavcima

Američki granični policajci u blizini teksaškog grada Pharr, zaplijenili su više od tonu marihuane sakrivene u lažnim mrkvama.

Pošiljka je predstavljena kao komercijalna dostava svježih mrkvi iz Meksika, javlja CNN.

- Organizacije za krijumčarenje droga ponovno su pokazale kreativnost, pokušavajući prokrijumčariti velike količine marihuane preko američko-meksičke granice - rekao je voditelj graničnog prijelaza, Efrain Solis Jr.

Foto: Instagram/Wanda Nara

Kamion prepun droge prešao je nacionalni most Pharr-Reynosa uz teksaško-meksičku granicu u blizini Meksičkog zaljeva. Inspekcija je zaustavila vozilo zbog drugog pregleda pošiljke, a agenti su pronašli krijumčarenu drogu.

Među pravim povrćem, pronađeno je i skoro 3,000 paketa droge u obliku mrkve. Ulična vrijednost droge iznosi 499,000 dolara.

Slučaj se i dalje istražuje, a u studenom prošle godine na istom graničnom prijelazu zaplijenjeni su marihuana i kokain u vrijednosti od 2 milijuna dolara, a drogu su prerušili u svježe mrkve i krastavce.

>> U Vodnjanu uhvaćen muškarac s više od pola kilograma marihuane

Ključne riječi

Komentara 1

DU
Deleted user
12:12 14.01.2016.

baci mrkvu da se igramo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije