Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
9. olimpijada

500 vrtićanaca natjecalo se u trčanju, bacanju loptice, nogometu

klinci
Zvonimir Markač/VLM
09.05.2010.
u 13:22

Male sportaše s tribina su pratili njihovi roditelji, braće i sestre, prijatelji, a svaki dobar potez nagrađivali su gromoglasnim pljeskom i fanatičnim navijanjem.

Gotovo 500 klinaca sudjelovalo je na 9. olimpijskom festivalu dječjih vrtića iz Koprivnice i okolnih mjesta koji se u subotu održao u srednjoškolskoj dvorani.

Male sportaše s tribina su pratili njihovi roditelji, braće i sestre, prijatelji, a svaki dobar potez nagrađivali su gromoglasnim pljeskom i fanatičnim navijanjem.

U utrci na 40 metara kod dječaka je slavio Ivan Slobođanac iz koprivničkog vrtića Svetog Josipa, a kod djevojčica je najbolja bila Marija Gerić iz Tratinčice I. U štafeti 4x20 m i kod dječaka i kod djevojčica slavili su vrtićanci iz đurđevačkog Maslačka. U skoku u dalj pobijedili su Tomislav Čukljiš iz Maslačka i Tea Kovačić iz koprivničkog Smiješka, a Matej Stanjo iz kalinovečke Bubamare i Anja Rojčević iz Tratinčice najdalje su bacili lopticu.

U nogometu su najbolji bili dječaci iz Maslačka, te djevojčice iz molvarske Pčelice.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije