Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traži se

44-godišnji zatvorenik pobjegao iz Lepoglave

zatvor
Duško Marušić
28.04.2010.
u 16:24

Josip Zadravec (44) visok je oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe i crne kratke kose. U trenutku bijega bio je odjeven u plavi kombinezon i poluvisoke gumene čizme.

PU varaždinska raspisala je potragu za Josipom Zadravcem (44) na osnovi naredbe Kaznionice u Lepoglavi gdje je zatvorenik izdržavao zatvorsku kaznu zbog imovinskih kaznenih djela kao što su provale, razbojništva i razbojničke krađe.

On se još 15. travnja u poslijepodnevnim satima udaljio s poluotvorenog odjela Čret. Visok je oko 180 centimetara, srednje tjelesne građe i crne kratke kose. U trenutku bijega bio je odjeven u plavi kombinezon i poluvisoke gumene čizme. 

Policija moli građane da, imaju li bilo kakve informacije o bjeguncu, obavijeste policiju na 92.

Ključne riječi

Komentara 3

JA
jandrić
11:19 29.04.2010.

A jeli!? Još do jučer se kukalo u vladi kako ti lopovi i kriminalci nemaju adekvatne uvjete u zatvoru!!!!! Evo vam ih sad vi njih mazite i pazite a oni hvataju maglu! Ja bi njima kuglu oko noge pa je neka vuku. Zna se kako treba postupati sa lopovima, ubojicama i monstrumima!!!!

CI
cickova
17:04 28.04.2010.

hvala sto ste objavili sliku, ovim opisom sveli ste se na cca milijun ljudi u hrvatskoj! evo vidio sam ga danas 5 puta, covjek crne kose, te visine... ali nije isto izgledao:S pitam se zasto??

KA
karlo69
18:38 29.04.2010.

vidio ga danas u centru sarajeva, vozi crnog BMW-a X6 u kojem su bila i četvorica visokih hrvatskih političara.. predali mu kofer pun eura... samo mi se čini da nimalo nije sličan ovome na fotografiji, malo je ćelaviji i dosta se udebljao... imao je cveni kombinezon i male crvene gumene čizmice...ah tko bi sve to znao.............

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije