Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sutrašnji Večernji:

43 dužnosnika koji su dobili zajam s kamatom nižom od 5 posto!

Naslovnica 28.5.
Foto: Vecernji.hr
1/3
27.05.2018.
u 20:45

Na našoj smo listi izdvojili samo ministre, zastupnike i još neke državne dužnosnike po kriteriju kredita s kamatom manjom od 5%.

Imovinske kartice otkrivaju kako su povlašteni krediti prilično raširena pojava među dužnosnicima. Na našoj smo listi izdvojili samo ministre, zastupnike i još neke državne dužnosnike po kriteriju kredita s kamatom manjom od 5%. I lijevima i desnima državne institucije subvencioniraju privatne kredite najčešće samo zato što su se u pravom trenutku bili na pravom mjestu. Koji je interes Republike Hrvatske da 40 godina subvencionira nečiji kredit!? Osim ako nije riječ o novom Nikoli Tesli kojeg želi zadržati, ali onda je potpuni promašaj ne koristiti se njegovim genijalnim potencijalima.

Cijeli tekst pročitajte u sutrašnjem izdanju Večernjeg!

Neke od tema koje donosimo sutra:

- Stigla im ovrha na 100.000 kuna zbog alimentacije za unuke

- Želite znati što jedete? Skenirajte kod i otkrijte s kojeg OPG-a stiže

- Bili su na dnu, a sad 90 posto proizvodnje izvezu u Francusku, Njemačku...

- Pivarić: Čast je biti suigral veličini kao što je Luka

- Misterij oko Ćorluke: Ne trenira s momčadi, Dalić sve bliže odluci

Foto: Vecernji list

Ključne riječi

Komentara 13

DU
Deleted user
05:37 28.05.2018.

vlada i kgk omogucuju nezasitne bankare da hrvate lihvare koliko god zele..... ....ti tzv.duznosnici koji su u biti politicki cinovnici samo dio kriminalne hobotnice koja hrvte drzi u duznickom ropstvu ....hrvatska je definitvno kolonija

AN
antonelić
20:59 27.05.2018.

nisu samo ministri i savjetnici povlaštena kasta ... i ja sam povlašten ; " ukoliko nisam platio pedeve do 15. u mjesecu već 16. mi ministar pinokio marić šalje opomenu pred ovrhu " ... možda ne piše ministar ovrhe nego njegova uhljebnička vojska , ali ja se svejedno osjećam nekako važno tj. povlašteno ! ...

Avatar Mrki medvjed
Mrki medvjed
21:47 27.05.2018.

Dekadentna država. Mogu oni slobodno reći, imamo je i nositi značku Hrvatske zastave na reveru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije