Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Morao na operaciju

36 godina ovo se skrivalo u trbuhu muškarca nakon što je kao tinejdžer izgubio okladu

olovke
Foto: Screenshot
12.05.2017.
u 09:19

Kinez je s 14 godina pio s prijateljima kada je izgubio okladu pa je morao progutati dvije olovke

Nakon 36 godina kirurzi su izvadili dvije olovke Kinezu koji ih je progutao nakon što je izgubio okladu. Liječnici iz grada Suzhou uklonili su kemijske iz muškarčeve utrobe 24. travnja, a fotografije su sada objavljene i na internetu.

Muškarac po imenu Wang olovke je progutao dok je pio s prijateljima kada je imao 14 godina. S vremenom je zaboravio na njih misleći kako ih je tijelo izbacilo jer nije imao nikakvih zdravstvenih problema. No, kada je u veljači obavio rendgensko snimanje trbuha, liječnici su se šokirali kada su vidjeli što se u njemu skriva.

Kemijske su izvadili operacijom, a nije poznato može li se njima još uvijek pisati. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije