Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
postavljeni plakati
Povratak na članak

21 hrvatska udruga za zaštitu životinja otkriva bolnu stvarnost kako bi svi otvorili oči

Jumbo plakati i album s potresnim fotografijama prikazuju nužnost propisivanja trajne sterilizacije

Komentari 8

Avatar pittbull
pittbull
14:22 21.03.2018.

U Hrvatskoj je situacija kaoticna sta se tice i same kulture i odgovornosti vlasnika pasa.

VL
Avatar Egidio
Egidio
15:49 23.03.2018.

Toliko dobrih ljudi među ljubiteljima životinja, a nisu predvidjeli problem prenapučenosti azila prilikom "agresivnog" traženja zakona o "No Kill" skoništima, uz ovako tromi sistem donošenja zakonskih akata. Premda donešeni zakon ne štiti životinje od njihovih vlasnika "kvazi ljubitelja" koji zarađuju štancanjem i prodajom štenaca, a kada kuja ostari, izbace je na ulicu kao lutalicu.

VL
DU
Deleted user
16:46 21.03.2018.

Pitam se da li je koji od vas zaštitnika životinja pojeo danas kakvu šniclicu. Ako nije bravo. Ako je onda vama treba liječnik jer ne znate što se svakodnevno dešava u klaonicama. Oni je ubiju čekićem u glavu vi jee pojedete pa onda idete plakati. Ili evo jednostavno pitanje. Šta bi vi više volili da budete gladni i žedni ili da vas neko kastrira????

VL
Avatar Neobavezno
Neobavezno
14:46 21.03.2018.

kada mislite napraviti prosvjed protiv nedgovornih vlasnika kojima uvijek nesto ostane ili zaborave na livadi......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.