Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strava u školi

20 učenika ozlijeđeno u napadu prije početka nastave

Foto: Reuters video screenshot
1/2
09.04.2014.
u 15:45

Identitet osumnjičenog zasad nije poznat, a prema izjavama lokalnih medija, do napada je došlo u više učionica prije početka nastave

Najmanje 20 ljudi ozlijeđeno je danas u napadu u osnovnoj školi u Murrysvilleu (Pennsylvania) kad je jedan učenik ubadao ljude zasad nepoznatim predmetom, javlja portal wtae.com.

Identitet osumnjičenog zasad nije poznat, a prema izjavama lokalnih medija, do napada je došlo u više učionica prije početka nastave.

Navodno nisu svi ozlijeđeni ubodeni, neki su u napadu zadobili ogrebotine. Dojava je stigla od učenika koji je javio da je u školu došao netko s nožem i počeo ubadati ljude, no te informacije policija nije potvrdila.

>> Novi napad noževima u Kini, najmanje jedna osoba poginula

Komentara 5

Avatar superhik74
superhik74
15:59 09.04.2014.

To je opet sve Putin kriv.

MI
mickeyzg
16:49 09.04.2014.

kako sam, bez da sam otvorio i pročitao članak, znao da je riječ o Americi...

Avatar insideout
insideout
15:59 09.04.2014.

nije to nikakva strava, to je tamo normalno. to bi bila strava da se desilo u hrvatskoj.....ili rusiji, za ameriku to ti dodje ko u nas kad se dvoje petasa potuku u skolskom dvoristu

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije