Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

17 mrtvih u samoubilačkom napadu u Kabulu

kabul, bombaški napad
AFP
08.10.2009.
u 12:32

Među smrtno stradalima je šesnaest civila i jedan policajac. Od siline detonacije razbijena su stakla na automobilima i porušeni zidovi okolnih restorana.

U samoubilačkom napadu jutros u središtu glavnog grada Afganistana Kabula, nedaleko indijskog veleposlanstva i Ministarstva unutarnjih poslova ubijeno je 17, a ranjeno 60 osoba. Djelatnici veleposlanstva izjavili su da je meta bombaša, koji se raznio u automobilu, bilo njihovo veleposlanstvo.

Među smrtno stradalima je i jedan policajac. Od siline detonacije razbijena su stakla na automobilima i porušeni zidovi okolnih restorana. Oštećena je i kontrolna točka ispred veleposlanstva, no među djelatnicima nema stradalih.

U sličnom napadu lani je ubijeno 58 ljudi, a više od 100 ih je ozlijeđeno.

Ključne riječi

Komentara 4

OB
-obrisani-
14:41 08.10.2009.

mister 1 post - 5 gluposti!

OB
-obrisani-
14:43 08.10.2009.

Više je nemoguće izbacivati komentare tom brzinom kojom se oni ubijaju međusobno !

SU
susadusk
15:32 09.10.2009.

Opet islamski teroristi ubijaju muslimane,

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije