Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽIVOT U PRIRODI

17-godišnji dječak živio pet godina u šumi kraj Berlina

suma
Arhiva VL
16.09.2011.
u 20:37

Dječak se ne sjeća ničega. Zna samo svoje ime. Policija traži pomoć svih zemalja.

Zajedno sa ocem, 17-godišnji dječak živio je pet godina u šumi pokraj Berlina u Njemačkoj. U šumu su odlučili otići nakon što mu je majka umrla. Prema priopćenju berlinske policije, dječak je bio dezorijentiran i znao je samo da se zove Ray.

-On se nije mogao sjetiti od kuda je. Jedino je znao da se zove Ray.Poslali smo molbu za pomoć svim europskim zemljama preko Interpola. Mi stvarno nemamo pojma odakle je-, rekao je Michael Maas, glasnogovornik berlinske policije.

Dječak se pojavio u centru za mlade u Berlinu 5. rujna i od tada policija provodi istragu. Policija je izvijestila da dječak govori engleski, a zna i ponešto njemačkog jezika.

Ključne riječi

Komentara 21

SN
SnV41
22:03 16.09.2011.

VL, dečko je živio u šumi, tak\' da čisto sumnjam da je dezorijentiran...

ST
stefj
00:02 17.09.2011.

Hm, i svih 5 godina je imao 17... E to je već vijest, šuma u kojoj je vrijeme stalo...

M7
miro 73
21:52 16.09.2011.

u austrijskom kronenzeitungu pise da je tip fake i da je zivio tu i tamo u hotelu i danije svo vrijeme bio u sumi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije