Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRITVORENI NASILNICI

11 godina zlostavljao ženu i djecu pa nazvao socijalnog radnika i rekao: Poruči mojoj ženi da ću je ubiti!

Obiteljsko nasilje, Ilustracija
Davor Puklavec/PIXSELL
09.04.2021.
u 07:52

Zbog nasilja prema djeci i ženama, pritvorena su dvojica muškaraca

Zbog nasilja prema djeci i ženama, pritvorena su dvojica muškaraca. Prvi od njih, 44-godišnjak, sumnjiči se za prijetnju, nasilje u obitelji i više djela povrede djetetovih prava, zbog čega je ispitan na ODO Pula. Sumnjiči ga se da je od  2010. do 1. travnja 2021. na području Istre, bio fizički nasilan prema svoje četvero malodobne djece koje je vrijeđao i psovao. 

U njihovoj je nazočnosti,  1. lipnja 2015. pa do 1. travnja 2021. vrijeđao, omalovažavao i zastrašivao svoju suprugu. Bio je i nasilan  prema njoj, a kada je ona uzela djecu i pobjegla, on ju je nazvao telefonom te joj je zaprijetio da će je ubiti. Nazvao je i djelatnika centra za socijalnu skrb te mu kazao: - Slobodno poruči mojoj ženi da ću je ubiti.

Sudac istrage Županijskog suda u Puli prihvatio je prijedlog tužiteljstva  te je 44-godišnjaka pritvorio zbog opasnosti od ponavljanja djela i mogućeg utjecaja na svjedoke.

Iz istog razloga pritvoren je i 43-godišnjak koji se sumnjiči  za ista djela kao i 44-godišnjak. Njega se sumnjiči da je  svoju ženu i petero malodobne djece zlostavljao od početka 2019. do 1. travnja 2021.  Vikao je na njih te je prema njima bio i fizički nasilan, a sve je kulminiralo 1. travnja kada je  ženu vrijeđao i napao pred djecom, šogorom i šogoricom. Napao je i šogora koji je nesretnu  ženu pokušao zaštiti, a uz to je svima prijetio da će ih pobiti.

Komentara 13

Avatar lasta mala
lasta mala
08:19 09.04.2021.

E sad čekajte da joj presudi pa dva tjedna tražite odgovorne.

Avatar -zztop-
-zztop-
08:35 09.04.2021.

Kakvih sve likova ima, Bože sačuvaj.

IV
IvicaKerempuh
08:40 09.04.2021.

Ima li tu koji gospon doktor koji zna koju sinapsu tu treba presjeći da ovakvi opet dođu sebi???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije