Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvena tjeralica
Povratak na članak

11 državljana BiH Interpol traži zbog terorizma: 2013. otišao je u Siriju. Poveo je ženu i devetero djece

Interpol je, na zahtjev vlasti Bosne i Hercegovine, raspisao međunarodnu tjeralicu za državljaninom te zemlje Amirom Džinićem.

Komentari 14

Avatar kravata
kravata
11:36 22.02.2017.

Kako sad i interpol trazi i zna a kad su neki politicari to rekli da se iz sirije vracaju i traze islovci vredani su od doticni cak su dobili televizijski sat na hrvstskoj televiziji. Od koga su odobrene takve emisijeije tko treba odgovrat za ulazak politicara i novinara u nasu drzavu koji nam i svijetu javno lazu i vrijedaju sire mrznju a ne odgovaraju.

VL
Avatar southman
southman
13:21 22.02.2017.

Sve je to Tito kriv kada je dozvolio vjernicima-muslimanima da se nacionalno izražavaju kao muslimani-narod...stvorio je narod koji nikad nije postojao.

VL
SV
svojaja
11:57 22.02.2017.

Jedan Bosnjak je nekidan napisao na fejsu, na nekom clanku o ISIL-ovcima, da mu nije zao toliko ISIL-ovaca, koliko njegovoga naroda sto gine u Siriji. Ja ga pitam kako tvoga naroda, sto imas ti s njima, i pokusavam mu objasniti da su i Amerikanci i Francuzi i Italijani i puno naroda krscani kao i mi, pa ih ne smatramo nasim narodom. Kazem ja njemu mi smo tvoj narod, Slavenski narodi sto zive tu oko tebe, a on veli da ne mi nego muslimani. I to neki pristojan na izgled tip iz Austrije s djecom u narucju. Pogledajte vi kako oni razmisljaju? A to su sve Bakir i caca mu krivi sto su zatrovali drustvo religijom. I svi su oni takvi, nema ljevice u Federaciji, ono socijalista da nisu vjernici. To kod njih ne postoji, osim na papiru.

VL
KA
Kameni
15:04 22.02.2017.

Pazi ove logike islamske u Sarajevu, lik priznao da je palio i zario pa dobio 1 godinu za zvjerstva koja je pocinio samo zato je priznao.Primit ce na kraju orden Billa Klintona prvog reda.

VL
Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
09:57 23.02.2017.

Vidi im njuski...vidi se da su sve intelektualci..

VL
IC
ice12
07:24 23.02.2017.

ja sam se rodila u bosni ali i u hercegovini

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.