Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANIFESTACIJA

10. Štruklijada - 'najukusnija manifestacija u regiji'

Foto: struklijada.com
1/10
06.07.2018.
u 11:20

Kako nitko ne bi ostao gladan, brojni sudionici Štruklijade pripremit će više od 12 tisuća štrukli

Ovu subotu, 7. srpnja 2018. godine, održati će se jubilarna 10. Štruklijada.
Riječ je o jedinstvenoj manifestaciji Krapinsko-zagorske županije u pripremanju štrukli, čije je umijeće pripreme upisano u Registar nematerijalne kulturne baštine Republike Hrvatske.

Ovogodišnja Štruklijada održat će se u Muzeju Staro selo u Kumrovcu, s početkom u 13 sati.

Manifestacija će započeti ni više ni manje nego - odmjeravanjem snaga. Učenici Srednje škole Zabok na troboj će izazvati iskusne zagorske bake, ali i gošće iz susjedne Slovenije. Posjetitelji će, osim navijanja, imati priliku i naučiti kako se sprema najpoznatija zagorska slastica i kušati je. Kako nitko ne bi ostao gladan, brojni sudionici Štruklijade pripremit će više od 12 tisuća štrukli

Komentara 1

MA
Marvin
13:08 06.07.2018.

Volim strukle , neznam di je ta regija , moja navigacija ju nemoze pronaci.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije