Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tuga

10-godišnji Karlo Hering izgubio trogodišnju bitku s tumorom

karlo
PIXSELL
12.03.2010.
u 23:02

Pokušaj potpune pobjede nad tumorom uništenjem metastaza, nažalost nije uspio. Pokop nesretnog dječaka je sutra u 15 sati.

Desetogodišnji dječak Karlo Hering iz Belog Manastira izgubio je danas u KBC-u Osijek bitku protiv tumora na mozgu s kojim se borio tri godine.

Hrabri dječak bolovao je od progresivnog karcinoma mozga, 4. stupnja medulloblastoma metastaticuma. Tumor je posljedično uzrokovao i hidrocefalus, a mali je borac prebolio i dva moždana udara te dvije teške sepse.

 Zahvaljujući brojnim humanitarnim akcijama, ponajprije onoj preko Facebooka koju su pokrenuli prijatelji njegova tate Darka, Karlo je lani operiran u Sloveniji gdje mu je uklonjena voda koja je pritiskala mozak i držala dječaka u komi.

Pokušaj potpune pobjede nad tumorom uništenjem metastaza, na žalost, nije uspio. Pokop nesretnog dječaka bit će danas u 15 sati na katoličkom groblju u Belom Manastiru.

Ključne riječi

Komentara 16

AP
ApoloniDafne
20:24 13.03.2010.

Bože uznesi ga u raj i pomozi roditeljima da podnesu ovo strašno iskušenje! Iskrena i najdublja sućut moje obitelji i osobno moje!

Avatar dragovoljac91
dragovoljac91
01:52 13.03.2010.

POČIVAJ U MIRU ANĐELE MALI. NA ŽALOST PREVIŠE SI SE NAPATIO U SVOJOJ BORBI ZA ŽIVOT. OBITELJI ISKRENA SUĆUT ZBOG NAJVEĆE TRAGEDIJE KOJA MOŽE ZADESITI RODITELJE.

KR
krka
09:14 13.03.2010.

Bog ga blagoslovio, roditeljima duboka ljudska sućut.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije