Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 73
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Predomislio se

Pavasović Visković povukao tužbu protiv Mamića nakon sklopljene nagodbe

pavasović mamić
Foto: Robert Anić/PIXSELL
1/4
28.05.2016.
u 08:00

Pavasović Visković tužio je Mamića jer ga je nazvao 'crvenim orjunašem s Visa', a tražio je naknadu štete od 60.000 kuna. Koliko je točno Mamić uplatio u Zakladu Ivane Hodak, odvjetnik nije želio otkriti.

Zagrebački odvjetnik Ljubo Pavasović Visković povukao je tužbu za naknadu štete koju je na zagrebačkom Općinskom građanskom sudu podnio protiv Zdravka Mamića jer ga je nazvao “crvenim orjunašem s Visa”, nakon što je sklopljena nagodba i nakon što je Mamić uplatio određeni novčani iznos u Zakladu Ivana Hodak.

- Tužba je povučena nakon što je sklopljena nagodba i nakon što je tuženi uplatio određeni novčani iznos - rekao je odvjetnik Tihomir Mišić koji nas je kontaktirao radi ispravka objavljene informacije.

Pavasović Visković tužio je Mamića jer ga je nazvao 'crvenim orjunašem s Visa', a tražio je naknadu štete od 60.000 kuna. Koliko je točno Mamić uplatio u Zakladu Ivane Hodak, odvjetnik nije želio otkriti.

Mamić je uvrede na odvjetnikov račun izrekao na konferenciji za medije koja se održala u ožujku 2014. godine, dva dana nakon utakmice između Dinama i Hajduka kada je na Poljudu došlo do incidenta u kojem je Mamić dobio udarac u glavu.

Zbog tvrdnje da je član terorističke organizacije, Pavasović Visković od Mamića je u tužbi tražio naknadu štete od 60.000 kuna. U odgovoru na tužbu Zdravko Mamić je istaknuo da ga je odvjetnik, koji je tada bio predsjednik NO-a Hajduka, isprovocirao uvredama te da mu je samo dogovorio istom mjerom.

Odvjetnika je optužio i da tužbom samo želi zaraditi jer nikad nije tražio da povuče svoje riječi koje su ga navodno povrijedile. Ni Mamić ni odvjetnik na sudu nisu bili saslušani, a Ljubo Pavasović Visković na posljednjem ročištu povukao je tužbu i tužbeni zahtjev.

 

 

 

 

Komentara 11

LU
lukivoda
09:10 28.05.2016.

konačno je shvatil da je maminjo samo govoril istinu pa mu je postalo neugodno koliko god su takvi cjepljeni protiv srama

DU
Deleted user
12:07 28.05.2016.

Nakon neuspjeha u Hajduku sada se "šmajhla" Mamiću ne bi li ga pozvali u Dinamo.

MI
miso
10:26 28.05.2016.

..... čovjeka koji se predomisli!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije