Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U 10 sati!

Posljednje pripreme za otvorenje velike izložbe Večernjeg lista u Osijeku!

Pripreme za otvorenje izložbe
Foto: Večernji list
1/27
15.04.2019.
u 08:02

Osijek je prvi od šest gradova u kojima će izložba gostovati, a uz izložbu održat ćemo i okrugle stolove o budućnosti medija te studentske tribine na kojima ćemo predstaviti naš strateški višegodišnji projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj"

Ekipa Večernjeg lista i MI KOLORA, transportno-logističke tvrtke koja nam pomaže u postavljanju izložbe, a uz pomoć kustosice Ive Körbler, vrijedno je radila jučer od 13 sati na Poljoprivrednom fakultetu u Osijeku. Danas u 10 sati službeno ćemo otvoriti izložbu i ujedno najaviti početak velike rođendanske proslave – 60 godina Večernjeg lista. 

Osijek je prvi od šest gradova u kojima će izložba gostovati, a uz izložbu održat ćemo i okrugle stolove o budućnosti medija te studentske tribine na kojima ćemo predstaviti naš strateški višegodišnji projekt "Hrvatska pamet Hrvatskoj", koji je započeo Poslovni dnevnik, a prihvatio i podržao i Večernji list u svojstvu suorganizatora. Izložbe će u Osijeku, Koprivnici, Rijeci, Zadru, Splitu i Zagrebu gostovati po tjedan dana, počevši danas, a završno s početkom lipnja. 

Foto: Večernji list

Andrea Borošić, direktorica i članica Uprave Večernjeg lista, s kustosicom izložbe Ivom Körbler i vrijednom ekipom Večernjeg i tvrtke MI KOLORA

– Nadamo se da ćemo zainteresirati javnost jer doista je zanimljivo, poučno i emotivno pogledati kako je jedan medij u proteklih 60 godina pratio sve najbitnije nacionalne i svjetske događaje. Dođite u što većem broju – poručila je Andrea Borošić, direktorica i članica Uprave Večernjeg lista. 

Ključne riječi

Komentara 2

ME
Menjik
20:21 14.04.2019.

među top-naslovnicama 'nećete vjerovati (nadodaj bilo šta)'?

DU
Deleted user
06:23 15.04.2019.

Ne piše se otvorenje već otvaranje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije