Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
60 godina s vama

Najvažniji dio našeg uspjeha ste vi, dragi čitatelji. Hvala na povjerenju

Foto: Večernji list
01.07.2019.
u 09:31

Budući da ste nam svih ovih godina poklanjali vaše povjerenje, još smo odlučniji da ga nikada nećemo izigrati jer znamo koliko ga je teško bilo steći

Dragi čitatelji,

ponajprije vam želimo zahvaliti što ste i danas uzeli u ruke Večernji list. Danas Večernji list slavi 60. rođendan i upravo ste vi, naši čitatelji, najvažniji dio našeg uspjeha i temeljni razlog našeg čvrstog držanja prestižnih pozicija na medijskom tržištu svih ovih desetljeća. Bez vas toga ne bi bilo.

A u proteklih 60 godina Večernji list, odnosno svi njegovi novinari, reporteri, kolumnisti, dopisnici, urednici, lektori, redaktori i fotoreporteri pratili su sve bitno što se događalo kod nas i u svijetu nastojeći svaku priču staviti u kontekst kako bi čitatelji stekli što potpuniju sliku onoga što se oko njih događa i mogli stoga lakše donositi odluke i zaključke ili, jednostavno, uživati u napisanoj riječi i dobroj priči. Iako se danas može činiti da su nam informacije iz bilo kojeg izvora udaljene samo nekoliko klikova, treba se prisjetiti da prije samo dvadesetak godina gotovo nije bilo interneta, a o pametnim telefonima tek smo sanjali. Novine su u ta, ne toliko davna vremena, bile jedan od najvažnijih prozora u svijet. I ljudi u Večernjem listu bili su svjesni te uloge koja je ujedno bila i ogromna odgovornost. I s veseljem su prenosili informacije, vijesti, priče, reportaže, stavove, razmišljanja, analize, kritike do vas. Vjerujemo da se upravo zbog tog međusobnog povjerenja i čvrste veze večernjakovaca i čitatelja desetljećima u kolokvijalnom govoru kod spominjanja riječi “novine” uglavnom mislilo upravo na Večernji list.

I danas je tako, a mi smo na to jako ponosni. Budući da smo i dalje najprodavanije i najnakladnije hrvatske novine iz premium segmenta, znamo da je naša povezanost s vama, našim čitateljima, jaka. A to je stvarno neprocjenjivo.

Večernjak je često bio nositelj inovacija na ovim prostorima. Tako su redakcija i poslovodstvo naše kuće prije točno 20 godina shvatili značaj interneta i, uz tada već etablirane, kvalitetne, najčitanije i najprodavanije dnevne novine, pokrenuli su i internetsko izdanje. Danas je naš news portal jedan od najposjećenijih u Hrvatskoj, sustavno pratimo sve svjetske trendove u digitalnim medijima, proizvodimo ekskluzivan videosadržaj za naš portal, imamo stotine tisuća pratitelja na društvenim mrežama... Digitalizacija nas, dakle, nije iznenadila, ali smo i dalje spremni o njoj učiti kako bismo je što više približili vama i olakšali vam uživanje u našem sadržaju.

Večernjak je oduvijek otvarao ona najbitnija društvena pitanja. Čak i onda kada ta pitanja nisu bila ugodna. Tako nastavljamo i danas okupljajući na našim konferencijama najveće stručnjake u određenim područjima koji razmatraju najznačajnije društvene teme u cilju pronalaska puta u bolju budućnost. Jer mi u Večernjem listu duboko vjerujemo da naša budućnost nije samo izvan naših granica. Vjerujemo da budućnosti ima i u Hrvatskoj i da ona uopće nije loša. To, naravno, ne znači da se zavaravamo i zatvaramo oči pred problemima, ali ne želimo ni biti puki glasnici loših vijesti koje ćemo još više zacrniti kako bismo dobili klik više na neki takav tamni i tmasti tekst.

Budući da ste nam svih ovih godina poklanjali vaše povjerenje, još smo odlučniji da ga nikada nećemo izigrati jer znamo koliko ga je teško bilo steći. Borit ćemo se i dalje za vašu naklonost kvalitetom, provjerenim informacijama, stavljanjem priča u kontekst, sagledavanjem problema sa svih strana i nastojanjem da ponudimo rješenje umjesto stalnog kukanja bez kraja i konca. Hvala vam na svakoj vašoj pohvali, ali i primjedbi jer nam je ona pomogla da budemo još bolji. I bit ćemo jer imamo vas – najbolje čitatelje.

Ključne riječi

Komentara 16

SO
sokodnaranče
09:59 01.07.2019.

Zahvaljujem administratoru koji briše komentare. Bez tebe to nebi bilo moguće😂

ZI
Zir
11:59 01.07.2019.

Nekada sam vas kupovao, vec godinama ne, lustracija vecine novinara i urednika na moj nacin, drugacije ne mogu, ali me veseli!!!

BU
busbus59
11:13 01.07.2019.

Kakve ste novine postali a portal je još gori,već sam to napisao,da sam od 11 mm. prošle godine nakon 38 god. prestao mupovati Večernjak. Postali ste Styrijink smeće ! Hvala!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije