Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJATELJSTVO Slavni glumac jučer prvi put trenirao s Mirkom Filipovićem

Van Damme: Ne volim Hollywood, tamo samo ističu tijelo i sise

sce-vandamme-txt.jpg
import
21.03.2007.
u 19:47

Jean-Claude Van Damme odradio je svoj prvi zagrebački trening. Vježbanje smo mogli gledati, ali ne i slikati jer nas je junak akcijskih filmova zamolio da to učinimo kada on bude u boljem izdanju. Razumljivo, jer čovjek ipak živi i od dobrog izgleda.

Slavni glumac bit će gost Mirka Filipovića do ponedjeljka ili utorka, a u međuvremenu će posjetiti i Mirkovo rodno selo Privlaku, a možda i Opatiju.
Njegovu dolasku najviše se obradovao četverogodišnji Mirkov sin Ivan jer mu je tata objasnio da je to onaj striček s filma koji spektakularno udara i kažnjava zločeste dečke.

Brzo trošim novac
Mirko i Jean-Claude prijateljstvo su počeli telefonski. Prijatelji su postali svakodnevnim telefonskim razgovorima, a sreli su se tek u utorak navečer.
- U pitanju je osjećaj. Jednostavno osjetite da je netko na vašoj valnoj dužini. Osim toga, u Hrvatsku sam došao jer više ne patim za Parizom, Londonom, Los Angelesom, svim tim velikim gradovima  objašnjava Van Damme.

U vrlo otvorenom razgovoru, prožetom s dosta njegove životne filozofije, priznao je da je loš biznismen, da prebrzo troši svoj novac te da ne gleda televiziju jer ona potiče ratove.

Otac prodavao cvijeće
Kaže da je u Hollywoodu želio uspjeti zbog oca koji je zajedno s majkom prodavao cvijeće i koji mu nije vjerovao da će uspjeti. Bez novca, dolazio je u teretanu u četiri ujutro jer mu tada nitko ne bi naplatio, no vjerovao je u svoj dobar izgled i spartanski rad. Priznaje i da je napravio dosta loših filmova, no oni poput "Krvavog sporta" učinili su ga slavnim i bogatim.

- Nastojim nositi svoju popularnost sa što više ljudskosti. Svaki potpis koji odbijete šok je za vašeg poklonika, stoga, ako niste za komunikaciju, ostanite kod kuće.  Osim toga, ne odobravam ono ponašanje s crvenog tepiha gdje mnogi ističu tijelo, sise, svoje bogatstvo, a ne pokazuju ništa ljudsko. Takvi izgledaju kao idioti, ponašaju se kao majmuni i zato se klonim Hollywooda.

Želite prijaviti greške?