Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 66
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sarajevska glumica rodila zdrave blizance

Umjesto kćeri i sina, Daria Lorenci rodila dva dječaka

22.06.2009.
u 17:12

Rođenje djeteta za svaku je majku jedinstveno i veličanstveno iskustvo. A slatke boli toga trenutka iskusila je i glumica Darija Lorenci koja je prošli tjedan u rodilištu Vinogradske bolnice u Zagrebu na svijet donijela dvojicu dječaka i prvi put postala majka.

Carski rez
– Još sam prilično slaba pa ne mogu previše pričati – teškim, ali raznježenim glasom rekla je danas mama Daria koja je svoje dječake rodila carskim rezom.

Pa iako su 33-godišnja glumica i njezin godinu dana mlađi suprug marketinški stručnjak Emil Flatz dobro znali da očekuju blizance, priroda im je ipak pripremila pomalo ‘šokantno’ iznenađenje.

Naime, suprotno liječničkim predviđanjima da će roditi djevojčicu i dječaka za koje su već odredili i da će se zvati Dija i Mak, rođena su dva dečka pa su se roditelji našli u malom problemu oko izbora imena.

– Ova iznenadna promjena naših očekivanja malo nas je zatekla pa još nismo sigurni oko konačnog izbora imena – šapnula nam je Daria i tako otkrila da, ako će se jedan dječak i zvati Mak, drugi je još bez imena. A kako su za dolazak beba Daria i Emil već unaprijed pripremili sve potrebno, zacijelo se u kolekciji dvostrukih dječjih benkica, budući da su planirali da će dobiti i curicu, našlo i onih ružičastih tonova, no one će, barem zasad, ostati neiskorištene.

Čini se da je lipanj za Dariju i Emila doista postao mjesec najsretnijih zbivanja njihovih života.

Veseli lipanj
Jer, uz rođenje djece, početkom ovog mjeseca Daria i Emil stali su i pred matičara i skromnom ceremonijom okrunili brakom svoju godinu dana dugu vezu. Do dolaska veselog lipnja iduće godine čekaju ih slatke brige. A budući da par vjeruje u poslovicu ‘puno baba, kilavo dijete’, za blizance će skrbiti sami, bez puno pomoći sa strane.

Želite prijaviti greške?