Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
14.03.2012. u 12:00

Zdenko Antešić, zamjenik ministra prometa i infrastrukture, najavio je početak izgradnje autoceste Rijeka – Žuta Lokva

Zdenko Antešić, zamjenik ministra prometa i infrastrukture, najavio je početak izgradnje autoceste Rijeka – Žuta Lokva. Najprije će se graditi tri i pol kilometra dug tunel Vratnik za čiju izgradnju „nema nikakve prepreke osim što nema financijsku konstrukciju“. Neće doduše imati ni spojne ceste, ali to je u hrvatskoj cestogradnji manje važno. Ako smo mogli izgraditi pored Karlovca most koji ne vodi nigdje možemo i tunel do kojeg ne vodi dionica autoputa. To su te investicije koje će nas pokrenuti.

Odlučni rezovi

Mrsić otpustio prvu osobu u svom resoru

Mirando Mrsić, ministar rada, aktivno se uključio u ispunjavanje predizbornih obećanja i počeo smanjivati golemi birokratski aparat. U tri mjeseca otpustio je JEDNU osobu koja je radila na određeno.

Jedan, ali vrijedan


Krpina otkrio važnost sinergije

Drago Krpina (52), povlašteni umirovljenik, odlučio se vratiti u politiku nakon neuspješnog izleta na izbore s nezavisnom listom kada je osvojio jedan posto glasova. Krpina tvrdi da nikada nije izlazio iz HDZ-a pa je valjda njegov samostalni izlazak na izbore bio neki politički eksperiment. Sada je shvatio važnost sinergije pa će umjesto da stranci oduzima jedan posto glasača, ubuduće pomoći HDZ-u sa svojim brojnim sljedbenicima.

Politički lišajevi

Splitom vlada životinjsko carstvo

Željko Kerum, splitski gradonačelnik, dao je sve od sebe da neprimjerenom izjavom obilježi početak tjedna. Na Gradskom vijeću je vijećnici HDZ-a Sanji Bilač javno poručio “Đava te odnija tako ludu!”, a malo potom nesvjestan da je mikrofon (još) uključen promrljao sebi u bradu i “koja te okotila tako ludu”. Fini dečko Kerum kao da je inspirirao Zorana Jeramaza (HGS) koji se nadovezao s “prekini više p...a ti materina” i Marina Jurjevića (SDP) koji je vijećnicu Milicu Cipci potom nazvao “malim glodavcem” koji previše grize da bi zatim ipak reterirao pa kolegicu smjestio među “manje beznačajne političke lišajeve”.

Komentara 9

KO
koni
14:44 14.03.2012.

.......Mrsić otpustio prvu osobu u svom resoru.......... Gospon Jurković, ne znam znate li da \"golemi birokratski aparat\" štite kolektivni ugovori kao ličke medvjede. Znate li to? Čisti cinizam!

SO
Somelier
16:33 14.03.2012.

\" izgradnje autoceste Rijeka – Žuta Lokva. Najprije će se graditi tri i pol kilometra dug tunel Vratnik\" Kome i zašto bi ta autocesta ili tunel bili važniji od Pelješkoga mosta ili tunela. Spojena bi bila Hrvatska a jug bii se munjevito razvijao. Na PŠelješcu sve je spremno za izgradnju Hotela i apartmana. Ujedno i bolje povezivanje sa Korčulom. Tu bi se zaposlili od najnepismenijih do najpismenijih. Radile bi Hrvatske tvrtke, ugrađivao se Hrvatski materijal i porez se vračao državi u kasu. Vjerojatno to nije izvedio zato što je to bio projekt HDZ-ove vlade bez obzira na Nacionalni interes i značaj.

OS
osica
13:58 14.03.2012.

pustite Antešića -resor je težak - ne stvarajte stres....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?