Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
27.10.2011. u 12:00

Poziv MMF-u Milanović je usporedio s odlaskom “na hitnu pomoć a da prije niste napravili specijalistički pregled”.

Zoran Milanović, predsjednik SDP-a i vođa Kukuriku koalicije, demantirao je izjavu svog stranačkog kolege i kandidata za ministra financija Slavka Linića kako će pozvati upomoć MMF. Poziv MMF-u da dođe u Hrvatsku ako Kukuriku koalicija pobijedi na izborima Milanović je usporedio s odlaskom “na hitnu pomoć a da prije niste napravili specijalistički pregled”. Sva je sreća da Milanović nije kandidat za budućeg ministra zdravstva jer bi primjena njegove logike ugrozila živote mnogih pacijenata.

Pašalić misli da je Sanader neinteligentan i nesposoban

Ivić Pašalić, poduzetnik u teškoćama, izjavio je za Ivu Sanadera kako “nije previše inteligentan i nema nekih velikih političkih sposobnosti”. Ali i to je bilo dovoljno da Pašalića eliminira iz aktivne politike.

Spomenica preddomovinskog rata iz 1983. za Kulušića

 

Ante Kulušić, član Predsjedništva HDZ-a, nova je žrtva predizborne kampanje. Jutarnji list objavio je policijsku dokumentaciju iz koje je vidljivo da je šibenski HDZ-ovac lažni ratni invalid. Kulušić je ozljedu lijevog koljena iz 1983. prikazao kao stradanje na ratnom zadatku iz rujna 1991. “Operacija meniskus” Kulušiću je donijela status 20-postotnog ratnog vojnog invalida. Treba mu dati i Spomenicu preddomovinskog rata iz 1983.

Pankretić dvije godine čekao da se nakupi šljunak

Pankretić dvije godine čekao da se nakupi šljunak u rijekama Božidar Pankretić, potpredsjednik Vlade, objasnio je na sjednici Vlade kako hrvatski šljunčari pune dvije godine nisu smjeli vaditi šljunak iz rijeka “jer se pijesak i šljunak morao nakupiti, za što je potrebno određeno vrijeme”. Dok je Pankretić čekao da se nakupi šljunak, uništeno je desetak hrvatskih šljunčara kojima je zakon branio eksploataciju iz riječnih korita. Iz Udruge šljunčara poručuju da je za to vrijeme uvozni lobi napunio džepove jer je u Hrvatsku uvezeno riječnog šljunka i pijeska iz BiH, Srbije i Mađarske u vrijednosti 400 milijuna kuna. Teci Dravo, Savo teci, uvozniku šljunak odnesi.

Komentara 19

DK
dkatica2
14:22 27.10.2011.

Treba pitati Vladu Jukića iz Vrapča za dijagnozu!

DU
Deleted user
12:47 27.10.2011.

Milanović je kao bambus, narastao politički preko noći odnosno zlobna teorija govori da ga je zapazio pok. Račan kao osobu koju je zgodno imati uza se jerbo on, vječni apartčik, nije znao ni: Dobar dan reći na eng. jeziku, a da se o ostalim jezicima i ne govori. Pa mu je Milanović punio uši svojim vezama u Bruxellesu i kako je vješt u stranim jezicima i tako dobi u amanet esdipi, iako iz sintakse njegovih rečenica razvidno da nema ni širine niti dubine sagledavanja za pol. vođu nego prije za neko \"zakeralo\" (što je bio u MVP gdje se sukobljavao dan i noć). Bit će doživljaja i doživljaja s Milanovićem kao vlastodršcem, ako ne ufekalizira motku i u ovoj izbornoj epizodi, kao što je bio slučaj s prethodnim izborima. Ali, ako je Jadranka Kosor mogla biti premijerka pa smo opstali, onda može biti i klozet frajla, a tako gledajući je Milanović prekvalificiran za tu poziciju...

DO
doktorica
06:43 28.10.2011.

pa to naši ljudi i rade idu na hitnu ili zovu hitnu jer ne mogu doći na red za spec.preglede.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?