Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJUBAV NA PRVI POGLED

Tom Cruise: S Katie sam se htio oženiti čim sam je upoznao

05.12.2008.
u 11:33

U zajedničkom intervjuu za časopis “T: The New York Times Style Magazine” Katie Holmes i Tom Cruise progovorili su o počecima svoje veze i ljubavi na prvi pogled koja im se dogodila. Svaki od njih dobio je i svoju naslovnicu za prosinački broj časopisa snimljenih u stilu zlatnog doba Hollywooda.

- Znao sam da želim oženiti s Katie čim sam je upoznao. Nisam je želio razočarati – otkrio je Cruise kako se osjećao kad mu je Katie priznala da je kao djevojčica sanjala o tome da će se udati za njega.

Ubrzo nakon prvog izlaska kupio joj je zaručnički prsten, a u jednom trenutku čak je mislio da će ona njega zaprositi. Međutim, kaže glumac, on je promijenio temu jer je želio biti taj koji će postaviti pitanje. Katie je pak priznala kako se već nakon prvog sastanka do ušiju zaljubila u Toma.

- Kao dijete sam mu se divila – on je bio Tom Cruise! Kad smo se upoznali, bio je toliko drag pa sam pomislila 'opa, možeš biti zvijezda i ljudsko biće'. Uz njega sam se osjećala nevjerojatno – rekla je Holmes koja nije propustila ni priliku naglasiti kako je ljudi još uvijek pogrešno doživljavaju, kao ženu koja nema kontrolu nad svojim životom.

- To je potpuno pogrešno. Od samog početka sam donosila odluke sama – tvrdi Katie.

(K.B.)

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?