Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJEČ - DVIJE

Tlapnje svjetskog žmuklera

28.05.2007.
u 19:10

S velikom sigurnošću sada se može reći da je vlastoručno Vladimir Šeks ugrađivao plastičnu stolariju u stanu Josipa Radeljaka u srcu dubrovačkog Straduna. Istodobno, Ivo Sanader mu je bespravno sagradio zimski vrt na terasi Cvjetnog trga, dok je predsjednik Mesić svojedobno kamenjem gađao susjedu gospodina Radeljaka na Braču.

Samo tako, naime, normalnomisleći mozak može prevesti najnovije riječi bjelosvjetskog žmuklera kako mu sve skandale u Hrvatskoj podmeće politički vrh kojem on tako nevjerojatno smeta.

On sam  u svojoj glavi, naravno  duša je od čovjeka, koji voli ovu zemlju, pokušava u njoj zaposliti svog sina i najviše od svega voli svoj novac zbog kojeg misli da mu je baš sve dopušteno.

Jest malo tvrd i primitivan, ali je zato gazda u kući u kojoj se nema tko što svađati, vjerojatno ni misliti svojom glavom. I nije u tome nimalo osamljen  samo je dovoljno poznat (a taj je status stekao isključivo ženeći se poznatim ženama) da uzvitla neviđenu medijsku prašinu u kojoj je kao vijest iz policijskog izvještaja dospio čak u Dnevnik HTV-a. 

U konačnici imamo još jednu tešku obiteljsku priču u kojoj je najizloženija sedmogodišnja djevojčica i za koju se unaprijed može reći da će u njoj žena izvući kraći kraj.

Ma kako priča završila, Vlatka Pokos bila je i bit će žrtva krajnje primitivnog "gazdinskog" poteza tipa koji nikad nije čuo za uljuđeno rješavanje bračnih kriza. A taj joj status nitko neće priznati, zbog imidža sponzoruše koja je ponovno igrala na pogrešno bogatstvo i dobila što je zaslužila. Apsolutno pogrešno! Nitko ne zaslužuje poteze jednog Radeljaka!

Želite prijaviti greške?