Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
21.05.2011. u 12:00

Karlovački zrak očito šteti mladićima čiji su očevi učlanjeni u HDZ jer svako malo naprave totalnu štetu

Ivica Ban, viđeniji karlovački hadezeovac, izrazio je žaljenje što je njegov maloljetni sin ukrao automobil francuskog im obiteljskog gosta, glavnog inženjera na projektu pročišćivača otpadnih voda. Nestašni mladić u međuvremenu je zavirio u čašicu pa razbio i automobil francuskoga gosta. Karlovački zrak očito šteti mladićima čiji su očevi učlanjeni u HDZ jer svako malo naprave totalnu štetu. Je li za njihovo nasilno ponašanje kriva genetika ili očeva stranka znanstvenici tek trebaju ustanoviti.

Panika na desnici

Mucalo skreće ulijevo, glasat će za Milanovića

Duško Mucalo ne odustaje ni poslije druge odbijenice ministra da ga imenuje intendantom. Kaže da će nakon promjene vlasti odluka Jasena Mesića biti nebitna. Mucalo očito skreće ulijevo. Glas više za Milanovića?

Panika na ljevici

Premijerka će za 60. rođendan dobiti Europsku uniju

Jadranka Kosor će 1. srpnja 2013. slaviti šezdeseti rođendan. Osim mnogo manjih i intimnijih darova prijateljica i prijatelja, aktualna bi premijerka mogla napokon dobiti i dar o kojemu svaku noć sanja. Tog bi dana Hrvatska mogla postati punopravna članica Europske unije. Ako se, piše Jutarnji, obistine neslužbene najave. Kako je prije dvije godine rođendan proslavila tako što joj je Sanader darovao Hrvatsku, oporbeni vođe trebali bi se zabrinuti nad povoljnom astrološkom situacijom najljuće im protivnice. Možda bi šef SDP-a trebao zatražiti savjete od majstora tarota i astrologa. Od najveće je važnosti doznati što su zvijezde namijenile šefu oporbe Zoranu Milanoviću za 30. listopada 2013. godine. Treba pitati hoće li za 47. rođendan darove primati u Banskim dvorima ili u kvartovskom kafiću? 

Ključne riječi
HDZ

Komentara 21

FI
fiberglas
10:16 23.05.2011.

Dobit će brošić u vidu male SimBex pelene.

MM
Mladen Miletić
16:15 21.05.2011.

Tko je kriv za nasilno ponašanje – geni ili HDZ? ZNA SE !

Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
13:32 22.05.2011.

profesorzag po običaju potcjenjuje hdz-ovce, a što se SDP-ovske kadrovske problematike tiče, najviši intelektualni kadar koji su mogli staviti na mjesto dožupana u primorskoj županiji je skladištar koji žari i pali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?