Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVIDIO MU SE GLASS

Zuckerberg: Jedva čekam da si nabavim Googleove naočale

mark zuckerberg,portal
Reuters/PIXSELL
23.02.2013.
u 16:58

Zuckerberg je imao priliku isprobati naočale prilikom susreta s osnivačem Googlea Sergeyem Brinom

Google je ovaj tjedan objavio još jedan video u kojem demonstrira ogromne mogućnosti svojih \"pametnih\" naočala, Glass. Projekt je privukao i pažnju jednog od najvećih igrača iz svijeta visoke tehnologije i veliki Googleov konkurent, šef Facebooka Mark Zuckerberg.

Zuckerberg je imao priliku isprobati Glass prilikom susreta sa suosnivačem Googlea Sergeyem Brinom na predstavljanju nove znanstvene nagrade vrijedne 33 milijuna dolara, piše Forbes, čiji su novinari nazočili susretu. Zuckerbergu su se naočale jako dopale.

- Ne mogu dočekati da ih si nabavim - rekao je.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije