Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sam se razotkrio

Žena se šokirala kad je vidjela što je suprug cijelo vrijeme imao na računalu

Iznenađenje
Foto: Thinkstock
03.08.2015.
u 17:42

– Nisam znao kako se to gasi pa će računalo ostati ugašeno dok to ne otkrijem – otkrio je muškarac koji će svojoj ženi morati dati mnoga objašnjenja

Iako je mislio da su škakljive fotografije na računalu koje dijeli sa suprugom duboko ''zakopane'', jedan je muškarac doživio pravi šok. Naime, prije spavanja na računalu je pokrenuo ažuriranje na nove Windowse 10.

Kada se probudio, dočekala ga je ne baš oduševljena žena s pitanjem zašto se na njihovu računalu u slide showu vrte fotografije pornografskog sadržaja.

– Nisam znao kako se to gasi pa će računalo ostati ugašeno dok to ne otkrijem. Nemojte ponoviti moju pogrešku, ovakve fotografije nemojte držati u folderu ''Moje fotografije'', ma koliko god novih foldera napravili – požalio se muškarac na Redditu.

Naime, novi operativni sustav u početnim postavkama radi screensaver od fotografija koje su pohranjene u folderu s fotografijama. Oni koji ne žele da im neke fotografije završe na zaslonu zbog toga bi ih trebali spremiti u neki drugi folder.

>> Netko joj je 10 godina prijetio putem maila, šokirala se kad je doznala tko

>> Zaljubili se preko interneta pa otkrili šokantnu tajnu o sebi

Ključne riječi

Komentara 3

CI
cinkvici
19:02 03.08.2015.

Šturlo, takve sadržaje čuvaš na USB sticku

DU
Deleted user
10:13 04.08.2015.

Od kako je tehnika postala "narodu" dostupna događaju se ovakve, ali i mnogo gore stvari. Krivica MS-a ili Windowsa u ovom slučaju ne postoji, već se radi o pukoj (ne)inteligenciji i lijenosti korisnika. Tu se čak ne radi ni o informatičkoj pismenosti, već se zbog takvih stvari nekad ljude nije slalo u vojsku. Sretno ti bilo majstore.

Avatar Juki
Juki
18:09 03.08.2015.

Zato čekat SP2....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije