Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zelene i moderne tehnologije u City Centeru one

City center One
PR
Autor
PR članak
26.07.2016.
u 08:00

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji je svojim posjetiteljima omogućio punjenje električnih automobila – i to potpuno besplatno.

Broj registriranih električnih vozila pokazuje dvostruko povećanje svakih godinu dana u zadnjih šest godina, a takav trend jasno govori da je i potreba za punionicama za električne automobile sve veća.

City Center one prvi je shopping centar u Hrvatskoj koji je svojim posjetiteljima omogućio punjenje električnih automobila – i to potpuno besplatno. City Center one West i East u Zagrebu te City Center one Split u svojim su garažama uredili punionice na koje su posjetitelji izvrsno reagirali. Nakon gotovo godinu dana korištenja punionica uz punjenje RFID karticama koje se mogu preuzeti na mjestu za informacije svakoga centra, početkom srpnja su, u suradnji s Hrvatskim Telekomom, uvedena i dva nova načina punjenja električnih automobila – kroz PlugSurfing mobilnu aplikaciju koja je predstavljena u City Centeru one West te SMS-om u T-com mobilnoj mreži. Na taj način se vlasnicima električnih automobila olakšava punjenje koje postaje još brže i jednostavnije.

PlugSurfing mobilna aplikacija besplatna je i dostupna svim Android i iOS korisnicima, a punjenje SMS porukom zahtjeva samo dvije poruke – za početak i završetak punjenja.

Pametna klupa, bežični punjači, mobilna aplikacija…

Uz punionice za električne automobile, ispred City Centera one Split već godinu dana, a od nedavno i ispred City Centera one East, posjetitelji rado koriste pametnu klupu domaćeg inovatora Ivana Mrvoša koja je ekološka i energetski neovisna te s energijom koju sama stvara posjetitelji mogu napuniti svoj mobitel. U sva tri centra, u sklopu restorana, postavljeni su bežični punjači za mobitele. Spomenimo još da je City Center one prvi shopping centar koji je lansirao svoju mobilnu aplikaciju koja omogućuje korisnicima da na dlanu uvijek imaju sve novosti, popuste, informacije i stilske inspiracije, a sama aplikacija je nagrađena na Danima komunikacija u travnju ove godine u Rovinju.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?