Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APPLEOVA INOVACIJA

Zašto plačem zadnjih dana? iPhone 4S: I sam se pitam!

IPHONE
REUTERS/PIXSELL
06.11.2011.
u 18:01

Vlasnici novog Appleova mobilnog telefona iPhone 4S našli su razonodu u vođenju razgovora s ovim uređajima opremljenim aplikacijom Siri, odnosno virtualnim pomoćnikom.

Vlasnici novog Appleova mobilnog telefona iPhone 4S našli su razonodu u vođenju razgovora s ovim uređajima opremljenim aplikacijom Siri, odnosno virtualnim pomoćnikom.

Videoproducent iz Indianapolisa Alex Johnson pitao je svoj telefon: “Zašto toliko plačem u posljednje vrijeme?” Odgovor je glasio: “Ne znam. Iskreno, i sam se pitam”.

Siri prepoznaje formu konverzacije i u stanju je odgovoriti i pomoći kada mu se postave razni zadaci, od dogovaranja sastanka do pronalaženja terapeuta.

Kada je pitao gdje može sakriti ljudski leš, Siri mu je ponudio popis ljevaonica, deponija i močvara.

Ključne riječi

Komentara 27

MI
mightymraz
18:31 06.11.2011.

odlično.....sada ce ljudi jos vise ovisiti o umjetnoj inteligenciji......

WW
WIR WERDEN SIEGEN
19:07 06.11.2011.

\"Zaboravili\" ste napisati da spomenuta aplikacija Siri funkcionira samo u SAD

AM
antun matos
18:26 06.11.2011.

Kako ljudska glupost (a sve češće nažalost i osamljenost) nema granica, eto, uvijek se nađe budaletina kojima će i ovo biti dobra razonoda umjesto da \"uđu\" u društvu i uživo komuniciraju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije