Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
1 13°C
  • stefj:

    Zašto je Hrvatska na dnu? Zato jer sve nove usluge uvodi isključivo da osigura dodatan posao državnim i paradržavnim strukturama, a ne zato da se nešto pojednostavni i, ne daj bože, da nešto pojeftini... Pa su tako ubacili naknadu FINA-i ... prikaži još! za eračune, ubacili APIS za fiskalizaciju, AKD i slične. Naravno da je sve poskupilo... Pa vidite da udio države u poslovanju i društvu samo raste, ništa se ne racionalizira, od reformi ništa.

  • Westerner:

    Kako ce javna uprava provoditi digitalizaciu kad to znaci smrtnu presudu za njihova "teskom mukom izmisljena" radna mjesta?

  • Cafa:

    Pazi što želiš. Meni je nepodnošljiva njihova digitalizacija, i vjerodajnice i e-građani, i dolaženje triput u Finu s dvije ovjere dok ne uspiješ dobiti ključ. Ionako i dalje sve spremaju u papirnatom obliku, kopiraju, arhiviraju, pečatiraju. Sačuvaj me Bože digitalizacije ... prikaži još! na hrvatski način. Preplaćena je 10x i sve ide jednoj firmi - APIS. Komunistička digitalizacija.

Još iz rubrike Tech/Sci

SpaceX
15
POVIJESNI LET

Astronauti SpaceX-a s dvojicom astronauta pristali na ISS

FILE PHOTO: Twitter CEO Jack Dorsey addresses students during a town hall at the Indian Institute of Technology (IIT) in New Delhi
U RATU S PREDSJEDNIKOM

Osnivač Twittera usudio se Trumpa označiti lašcem i nasilnikom, odmazda predsjednika tek slijedi

12
Lansiran Spacex
nakon devet godina

VIDEO Uspješno lansiran SpaceX s NASA-inim astronautima

19