Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revolucionarno

Zamislite printer koji radi umjesto vas, olakšava svakodnevnicu i čuva okoliš. Predstavljamo HP+ pisače

HP+ pisači
Foto: HP
1/4
19.10.2021.
u 13:47

Ovaj vas pisač nikad neće ostaviti na cjedilu, uvijek ćete imati dovoljno tinte za sve potrebe, a svakim ćete ispisom čuvati okoliš!

Pametni uređaji više nisu nikakva novost u današnjem svijetu. Tehnologija je napredovala, samim tim, svijet je postao dinamičniji, ali su se tom promjenom izmijenili i pojedini standardi u društvu.

Tako primjerice, prema istraživanjima Eurostata, jedno od vodećih zanimanja u budućnosti bit će usko vezano uz umjetnu inteligenciju i programiranje. Koliko digitalizacija i tehnologija idu daleko dokazuje i činjenica da je Hrvatska mladež jedna od digitalni najpismenijih kada je riječ o tehnološkom napretku i općenito digitalizaciji.

Bez sumnje, digitalna stvarnost i tehnologija olakšavaju svakodnevicu i čine poslovanje, funkcioniranje, ali i napredak lakšim. Izgovorivši pojam pametna tehnologija, vrlo često se misli na pametne telefone, tablete, laptope i ostalu danas uobičajenu tehniku – no, postoji i svakako nezanemariva tehnologija koja se svakodnevno koristi, a čijeg napretka mnogi pojedinci nisu svjesni. U ovom tekstu predstavljamo nove, pametne i ekološki svjesne HP+ pisače koji postavljaju „nova pravila igre“.

Nikad vas neće ostaviti na cjedilu

U velikoj ste žurbi na poslu i baš vam treba dokument koji se upravo zaglavio i ne izlazi, a vaš printer vam šalje poruku upozorenja koju ne razumijete. Poznato? Uz HP + pisače, ovaj scenarij zaista možete zaboraviti, jer se radi o pisaču koji razmišlja za vas i umjesto vas.

Tako, svojim naprednim tehnologijama, HP + pisači povezuju se na vaš oblak i pametne uređaje, te vam time omogućuju ispis bilo gdje i bilo kada. Pisači su to koji su spremni onda kada i Vi.

Problemi i nerazumljive poruke od sad su posao koji će pisač riješiti samostalno. Smart Cloud Resilience značajka je HP + pisača putem koje sami detektiraju što je potrebno i sami rješavaju problem, tako da na njih uvijek možete računati.

Foto: HP

Ispišite i skenirajte koliko želite, kad god želite

Uz pametne telefone i aplikaciju, HP + pisač vaš više nikada neće ograničavati u količini skeniranja i ispisa. Od sada to možete raditi preko aplikacije, a ispis i skeniranje neograničenog broja stranica postaju vam dostupni na dlanu.

Pametni skeneri pobrinut će se da svaki vaš dokument bude estetski uređen – poravnan, te brzo spreman za korištenje. HP + komunicira s gotovo svim pametnim uređajima i dostupan je u bilo kojem trenutku.

Osim dostupnosti, HP + pisači poštuju i vašu privatnost. Više se ne morate brinuti tko će prvi doći do vašeg dokumenta, jer za vas tu je značajka Private Pickup, putem koje sami određujete da se vaš dokument ispiše onda kada ste u blizini pisača.

Odlično je koordiniran s Google Drive sustavom, Dropboxom, ali i ostalim sustavima za slanje dokumenata.

Foto: HP

Nema tinte? Nema problema!

Još jedan od vodećih problema kada je u pitanju ispis je boja. Baš vam treba taj dokument ovoga trenutka, a zaboravili ste da niste ubacili svježu boju i ispis nije moguć. Taj frustrirajući element također možete zaboraviti. HP + Instant ink opcija je koja radi za vas! Nakon što nabavite svoj HP + pametni pisač, dobivate besplatno razdoblje od 6 mjeseci preplate. To ukratko znači da će pisač samostalno naručiti boju onda kada prepozna da je više nema, a ona će doći na vaša vrata.

Osim same preplate, inovativno je i to što sami možete kreirati svoj mjesečni plan, s obzirom na to koliko često koristite pisač. Korisnici mogu odabrati između različitih mjesečnih planova te plaćaju fiksnu cijenu na temelju broja ispisanih stranica.

Cijene planova kreću se od 8,99 kuna mjesečno, uz uštede do 70 posto na vrhunskim HP-ovim originalnim tintnim ispisnim ulošcima.. Korisnici mogu u bilo kojem trenutku prilagoditi ili otkazati plan, bez ugovora, godišnje naknade ili obveze, te prenijeti neiskorištene stranice iz jednog mjeseca u drugi.

Foto: Canva

Ispis koji čuva okoliš

Tehnološki napredan, inteligentan i moderan, HP + pisač ima još jednu važnu kariku – Čuva okoliš! HP upotrebljava reciklirani materijal za proizvodnju 100 posto originalnih HP-ovih tonerskih ispisnih uložaka i 80 posto originalnih HP-ovih tintnih ispisnih uložaka. Uz HP Instant Ink za tintne je ispisne uloške potrebno manje ambalaže i manje pošiljaka, čime se potrošnja energije smanjuje za 69 posto potrošnja vode za visokih 70 posto.

Tako, uz Instant Ink uslugu ne samo da ćete uštedjeti i imati dovoljnu količinu tintnih uložaka za sve što vam treba, već ćete sudjelovati i u HP + programu i svojim ispisima brinuti o okolišu iz udobnosti vlastitog doma.

Zašto ovo morate imati?

Kako bismo sumirali sve napisano, HP + pisač jednostavno predstavlja novu razinu ispisa kroz spoj modernizacije, ali i visoke ekološke svijesti. Njihova podrška uvijek je na vašoj strani, a vaš se pisač, za razliku od dosadašnjih prilagođava vama i vašim potrebama.

PREDNOSTI HP + PISAČA

 

  • Lako se povezuje s drugim uređajima
  • Dobro je koordiniran s Google drive, Dropbox i drugim sustavima za slanje dokumenata
  • Spreman za ispis kada i Vi!
  • Više nema nejasnih obavijesti. HP pisač prepoznaje probleme i rješava ih samostalno
  • Private Pickup omogućava vam da dokument podignete onda kada ste u blizini pisača
  • Uz HP instant ink preplatu, pisač samostalno javlja kada mu je ponestalo boje, a novi tintni ulošci dolaze vam pred vrata
  • Štedi okoliš i sudjeluje u sustavu održivog gospodarstva

Sadržaj nastao u suradnji s HP-om.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije