Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zakoračite u budućnost pametnih telefona

Samsung Galaxy Fold
Foto: Promo
1/4
03.03.2020.
u 08:49

Zamišljen kao savršen spoj pametnog telefona i tableta u jednom uređaju i opremljen 7,3-inčnim zaslonom, ovaj pametni telefon očarat će sve korisnike

Samsung Galaxy Fold predstavlja najveću inovaciju od samog nastanka pametnih telefona koji nas uvodi u novu eru te prkosi postojećoj generaciji. Zamišljen kao savršen spoj pametnog telefona i tableta u jednom uređaju i opremljen 7,3-inčnim zaslonom, ovaj pametni telefon očarat će sve korisnike. Kada je u pitanju boja, možemo se prisjetiti izjave legendarnog Henryja Forda da potrošači njegov auto mogu izabrati u bilo kojoj boji, sve dok je ta boja crna, pa je tako Samsung Galaxy Fold u Hrvatskoj dostupan isključivo u crnoj boji. Anticipaciji ovog revolucionarnog uređaja svjedoči i činjenica da je u svega nekoliko dana u potpunosti bio rasprodan tijekom prednarudžbi.

Budućnost na vašem dlanu

Pojava pametnih mobitela označila je početak nove ere te danas većina mlađih generacija mobitel s tipkovnicom vjerojatno ne bi znali upotrijebiti. Samsung Galaxy Fold uveo nas je u novu eru preklopnih pametnih telefona performansi bez premca te predstavio uređaj koji se otvara kao knjiga. Glavna značajka Samsung Galaxy Folda je preklopni ekran, inovacija moguća zahvaljujući naprednoj tehnologiji koja pomiče granice. Uz to, prvi je pametni telefon na svijetu koji koristi Dynamic AMOLED Infinity Flex zaslon i time omogućava beskonačne opcije multitaskinga, uz kameru sa šest objektiva. Zaslon veličine 7,3 inča pružit će jedinstveni doživljaj fotografiranja i snimanja videozapisa i probuditi fotografa u vama. Ovaj jedinstveni pametni telefon opremljen je s čak 6 kamera. Sa svojom stražnjom ultraširokom 16MP te 12MP širokom kamerom, 12MP telefoto i 10MP selfie kamerom, kao i s dodatne dvije kamere s prednje strane, Galaxy Fold vam omogućuje kreiranje najljepših uspomena, bez obzira na to gdje se nalazite.

Foto: Arena Hospitality Group

Performanse i sigurnost

Dodatna prednost Samsung Galaxy Folda je što se, usprkos naprednim i zahtjevnim tehnologijama, ne morate brinuti da će vam se baterija usred dana isprazniti. Snažna dvostruka baterija od 4380 mAh funkcionira poput jedne i štedi energiju te osigurava dugotrajnost. Osim snažne baterije, uređaj se može pohvaliti i gotovo nepresušnim 512 GB memorije za pohranu tako da brige oko količine aplikacija, igara, dokumenata te multimedije postaju stvar prošlosti. Uz veliku memoriju za pohranu, 12 GB radne memorije te Snapdragon 855 procesor garantiraju neprekidan tok pri radu i ogromnu rezervu snage. A kako biste mogli bezbrižno koristiti uređaj i sve dostupne aplikacije, ugrađeni Samsung KNOX pruža zaštitu od samog pokretanja uređaja i aplikacija.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije