Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Video igre

Zagrebački studio najavio novi naslov - Starpoint Gemini 3

Starpoint Gemini 3
Foto: Starpoint Gemini
1/2
26.02.2019.
u 16:59

LGM će proces produkcije prikazati kroz serijal video dnevnika (development diary)

Zagrebački studio LGM Games službeno je najavio novi naslov, Starpoint Gemini 3. Radi se o open-world single-player RPG-u koji smješta igrača u pilotsku kabinu kapetana Jonathana Bolda, svemirskog pustolova koji putuje Starpoint Gemini 3 univerzumom.

Kako navode autori, Starpoint Gemini 3 u franšizu po prvi put uvodi 3D animirane NPC (non-playable characters) likove s kojima igrači stupaju u interakciju, a nova avantura vodi i dalje od Geminija. Igrači sada mogu posjetiti dva nova planetarna sustava sa zanimljivim lokacijama koje uključuju interijere; od barova s mutnim likovima, industrijskih postrojenja, pa sve do svjetlucavih bučnih noćnih klubova.

Pogledajte trailer ove igre:

Protagonistu Jonathanu Boldu društvo će cijelo vrijeme praviti ADAH, digitalna svijest koja upravlja brodskim računalom. ADAH se može učitati u drona kojim igrači upravljaju rješavajući zadatke izvan broda koje bi u suprotnome bilo nemoguće obaviti.

LGM će proces produkcije prikazati kroz serijal video dnevnika (development diary). Video dnevnici će prikazati kako se igra stvarala, koji su bili izazovi pri produkciji i kako ih je studio savladao. Video dnevnici bit će raspoloživi na YouTubeu, Facebooku i Twitteru.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije