Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb Gaming Arena

Zagrebačka momčad pobijedila u turniru League of Legends i odnijela 5,5 tisuća eura nagrade

gaming arena
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/12
03.01.2017.
u 11:37

Drugog dana Zagreb Gaming Arene, u utorak, čeka nas finale velikog turnira u Hearthstone: Heroes of Warcraft čiji je nagradni fond čak deset tisuća eura.

Prvog dana Zagreb Gaming Arene završen je turnir u League of Legends. Između osam timova koji su se pojavili na finalnom turniru pobjedu odnijela je momčad iz Zagreba – Medvjedići Dobra Srca! U finalu su pobijedili Instinct eSports te tako odnijeli prvu veliku pobjedu na turniru Zagreb Gaming Arene. Najbolje su momčadi League of Legends turnira podijelile nagradu od pet i pol tisuća eura.

Podsjetimo, na League of Legends kvalifikacijama nastupila su čak 44 tima, odnosno više od 200 igrača iz 7 država, a tri ekipe, jedna hrvatska i dvije mađarske, su se kvalificirale za glavni turnir u Areni Zagreb. Održana su i dva manja turnira, no ne i manje atraktivna, pogotovo onaj u nogometnoj igrici Fifa 2017. Poseban je interes vladao za najpopularnije gaming YouTubere u regiji, Marka KOFS-a, Bloodmastera te Mudju koje zagrebačka publika uvijek rado dočeka pa je tako i ovaj puta valjalo pričekati svoj red da se dobije njihov autogram. Uz praćenje turnira i druženje s popularnim YouTuberima posjetitelji su mogli provjeriti i sve što može današnja Virtual Reality tehnologija. Večer je završila nastupima dvojice izvrsnih nizozemskih DJ-a koje smo upoznali i prvog dana Croatia Winter Music Festivala, na New Year's Eve 360, Davidom Gravellom i Julianom Jordanom.

Drugog dana Zagreb Gaming Arene, u utorak, čeka nas finale velikog turnira u Hearthstone: Heroes of Warcraft čiji je nagradni fond čak deset tisuća eura. Vidjet ćemo neke od najboljih igrača i castera te popularne igre, Lifecoacha, Thijsa, RDU-a, Super JJ-a, Sottera, Raven i Lothara. Nakon završetka Zagreb Gaming Arene slijede nastupi portugalskog DJ-a Kure, Sick Individualsa i te još jednog odličnog DJ-a iz Nizozemske Thomasa Newsona.

>> Zagreb Gaming Arena u sklopu CWMF-a

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije