Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi ugovor

YouTube će iznajmljivati i filmove Disneyja, Pixara i DreamWorksa

'TOY STORY 3  (L-R) Lots-O-Huggin\' Bear, Buzz Lightyear, Woody   ©Disney/Pixar.  All Rights Reserved.'
''
25.11.2011.
u 13:54

YouTube je ugovorio suradnju s The Walt Disney Studios, a filmovi su zasad dostupni samo u SAD-u i Kanadi.

YouTube je sklopio ugovor s The Walt Disney Studios, što znači da će korisnici tog popularnog videoservisa uz novčanu naknadu odsad moći uživati i u filmovima Disneyja, Pixara i DreamWorksa.

Kako prenosi Zimo, YouTube je već dogovorio suradnju sa Sonyjem, Warnerom i Universalom, a najam je za sada dostupan samo u SAD-u i Kanadi, i to po cijeni od 3,99 dolara. Korisnici će za gledanje unajmljenog filma na raspolaganju imati 48 sati.

Osim filmova čije se gledanje naplaćuje, YouTube nudi i besplatne filmove koji su usto dostupni diljem svijeta. Raspoložive naslove možete pogledati ovdje.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije