Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Wiko najavljuje značajne poteze na MWC 2019

Wiko
Foto: Promo
1/15
28.02.2019.
u 11:41

Nastao 2011., brend je trenutno prisutan u više od 30 zemalja u Europi, Africi, Srednjem Istoku i Aziji. Na svojim povijesnim zapadnoeuropskim tržištima, Wiko je s uspjehom sačuvao svoj položaj među 4 vodeća brenda u izrazito natjecateljskom okruženju pametnih telefona tijekom 2018. godine

Učiniti modernu tehnologiju sve pristupačnijom svojoj zajednici, uz istovremeno očuvanje vlastite strategije predstavlja DNA društva Wiko. Ove godine, brend odlazi još korak dalje. Wiko će učiniti značajan potez u svom međunarodnom razvoju, ponovno se osvrnuti na svoj logotip i uvesti sljedeću generaciju View serije s modelima View3 Pro i View3.

MEĐUNARODNI RAZVOJ: WIKO KROČI U SAD

Nastao 2011., brend je trenutno prisutan u više od 30 zemalja u Europi, Africi, Srednjem Istoku i Aziji. Na svojim povijesnim zapadnoeuropskim tržištima, Wiko je s uspjehom sačuvao svoj položaj među 4 vodeća brenda u izrazito natjecateljskom okruženju pametnih telefona tijekom 2018. godine. Wiko je brend #3 u Francuskoj s 12% tržišnog udjela   i brend #4 u Italiji s 5% tržišnog udjela. Prisutan je u Aziji gdje se kao brend može pohvaliti 5. mjestom u Tajlandu s 10% tržišnog udjela i preko 3 milijuna korisnika.

Provodeći svoje globalno proširenje, Wiko ulazi na Sjevernoameričko tržište i otvara 2 ureda u Dalasu (Teksas) i Atlanti (Georgia). Kao prvu suradnju s operaterom Sprint, 4. po redu najvećim operaterom mobilne telefonije u SAD-u, Wiko će pustiti na tržište novi uređaj tijekom nadolazećih tjedana.

Prema riječima Brandy Kanga, CEO društva Wiko USA: “ Sjevernoameričko tržište predstavlja ogromni potencijal za brendove poput brenda Wiko. Naše industrijske sposobnosti kao i one vezane uz istraživanje i razvoj pored snage imidža našeg europskog brenda, otvaraju bezbroj mogućnosti kojima možemo predvidjeti i zadovoljiti zahtjeve lokalnih operatera i partnera. Naš je cilj postati u vrlo kratkom vremenu značajni sudionik tržišta SAD-a.”

Foto: Promo/Eva Virc
WIKO ZAPOČINJE NOVU FAZU VLASTITE PREOBRAZBE

Ojačan podrškom velike međunarodne grupacije koja je nastala pred 8 godina u Južnoj Francuskoj, brend Wiko je postao punoljetan.

Prema riječima James Lina, predsednik grupacije Tinno & Wiko Group: “ Provodimo značajnu preobrazbu zahvaljujući kojoj neprestano podižemo vlastite standarde. U 2019. godini pojednostavit ćemo naš portfelj, usavršiti korisničko iskustvo, dok će trajnost baterije i učinkovitost procesora postati naš glavni prioritet. Kako bi se pripremila za budućnost, grupacija ulaže u 5G tehnologiju. Ovi laboratorijski napori nagrađeni su 2018. priznanjem Red Dot Award za 60 GHz Wi-Fi ruter koji osigurava brzinu prijenosa do 1 GBPS. Grupacija za 2020. godinu priprema pustiti na tržište cjeloviti 5G ekosustav proizvoda.”

Pomoću uspješno dizajnirane tehnologije i pristupačnih cijena, ambicija brenda je podržati vlastite potrošače kako bi živjeli život najbolje što mogu. 2019. će biti godina potpunog osvježavanja brenda.

Prema riječima Violette Jovanović, Direktorice za globalni marketing i komunikaciju: “ Wiko se razvio kao društvo i sada se razvija kao brend. Bez da je pritom izgubio vlastita temeljna načela, brend postaje sve zreliji i britkiji. Ne mijenja se već postaje sve bliži vlastitim potrošačima. Usredotočenost na našu zajednicu će sve više i više predstavljati ključ naše strategije ”.

Na sajmu MWC 2019, Wiko će otkriti obnovljeni logotip s poznatim W oblikom i Bleen  bojom u smionom i privlačnom izgledu. Brend napreduje u pogledu statusa i zrelosti bez da pritom gubi svoja temeljna načela. Nova komunikacijska platforma će podržavati osvježenje brenda tijekom nadolazećih godina, počevši od predstavljanja proizvoda na tržište tijekom 2019. i kolekcije View3.

VIEW3 PRO & VIEW3: ŽIVOT U NAJBOLJEM OBLIKU

Foto: Promo/Eva Virc

Nastavljajući s iskustvom izrazito širokog doživljaja zaslona, View3 Pro i View3 nose View priču na novu razinu sa zaslonima za doživljaj najveće dubine, s iskustvom pametne trostruke kamere, s baterijama dugog vijeka i snažnom učinkovitosti.

JOŠ VIŠE OPCIJA ZA SNIMANJE, IZVRSNE FOTOGRAFIJE U SVIM UVJETIMA

3 puta više mogućnosti za izvođenje nevjerojatnih snimaka

 Zahvaljujući njihovim trostrukim stražnjim kamerama, View3 Pro i View3 će pružati 3 puta više mogućnosti za izvođenje nevjerojatnih snimaka. Sony IMX486 senzor kamere od 12MP i 1.25µm veličine piksela će omogućiti hvatanje zadivljujućih živahnih i oštrih fotografija čak i u uvjetima slabog svjetla.

Trebate slikati skupinu prijatelja odjednom? Proširite vaš pogled do 120° FOV s 13MP kamerom sa izrazito širokim kutom. Snimanje grupnih fotografija i panorama će postati dječja igra.  I posljednje ali ne zbog toga i manje važno, dubina kamere će vam omogućiti snimanje izvanrednih fotografija kojima ćete moći otkriti vašu talentiranu suštinu uz pomoć Umjetničkog načina zamagljivanja.

Selfiji će postati vrijedni dijeljenja čak i u uvjetima slabog svjetla, zahvaljujući View3 Pro 16MP prednjoj kameri. Odlikuje se tehnologijom velikih piksela i kombinira 4 piksela u 1 čime se poboljšava hvatanje svjetla.

Ravnoteža bijele boje, izlaganje, ISO, fokusiranje... previše je toga o čemu razmišljati. Al funkcije izvode analizu scenarija i okruženja te besprijekorno podešavaju postavke radi optimizacije slike.

Foto: Promo/Eva Virc

Unaprijeđena Google inteligencija

View3 Pro i View3 se odlikuju dubokom integracijom Google Asistenta kako bi svakodnevni život bio što jednostavniji uz pomoć dodatnih radnji kojima se upravlja glasom. Time će se omogućiti okidanje selfija bez uporabe ruku, zajedno sa snimanjem video zapisa i još mnogo toga.

Nadalje, u cijelosti integrirana aplikacija Google Lens™ vam omogućuje pretraživanje onoga čega vidite, brže dovršavanje radnji i interakciju sa svijetom koji vas okružuje. Nadalje, Motion Photo će vam omogućiti da oživite fotografije u aplikaciji Photos.

USREDOTOČENOST NA AUTONOMIJU

Nedostajat ćete vašem punjaču!

Zahvaljujući velikoj bateriji od 4000 mAh i optimizaciji procesora čime se osigurava 15% manja potrošnja snage7 , View3 Pro i View3 će se napuniti za uporabu koja će trajati 2 dana! Štoviše, zahvaljujući Pump Express tehnologiji brzog punjenja, View3 Pro će biti spreman za uporabu u tren oka.

Baterija koja traje u cijelom rasponu proizvoda

Trajanje baterije je ključna bolna točka u svakodnevnom životu nas potrošača. Postizanje proširene učinkovitosti baterije za uređaje iz serije View3 kao i za sve uređaje iz raspona proizvoda, predstavlja ključni prioritet za društvo Wiko. Provodimo pažljiva razmatranja s gledišta hardvera i optimizacije softvera bez da ikad zanemarimo putovanje potrošača.

Kako bi neprekidno unaprijeđivali autonomiju pametnih telefona brenda i osigurali potrošaču certifikacije koje izdaju treće strane, društvo Wiko će ojačati svoju suradnju s društvom SmartViser, priznatim stručnjakom u području testiranja uređaja. Stručnjak koji pripada trećoj strani će testirati Wiko pametne telefone uz simuliranje stvarne uporabe potrošača, u stvarnim uvjetima mreže, radi optimizacije i ocjenjivanja njihove učinkovitosti koja se temelji na prosječnom profilu korisnika. To uključuje  redovnu uporabu poput glazbe u pozadini, gledanje video zapisa uživo, pretraživanje društvenih mreža i vrijeme uređaja na čekanju.

GLATKO I POTPUNO ISKUSTVO

Foto: Promo/Eva Virc

Nikad bez memorije

Sa 128 GB ROM-a, uvijek ima prostora u uređaju View3 Pro  za još više vaših omiljenih serija, igrica i glazbe. Zato što je kvaliteta jednako važna kao i kvantiteta sa 6GB RAM-a znati ćete cijeniti sve sadržaje i uživati u glatkom višestrukom obavljanju zadataka.  Sa 64GB ROM-a i 3GB RAM-a u uređajuView3, uživajte u puno prostora za spremanje i glatkoj učinkovitosti.

Igrajte se. Igrajte bolje, brže, jače i žešće!

Mediatek Helio P60 je unaprijeđeni Octa-Core procesor izrađen kako bi podržao višestruko obavljanje zadataka, brzo učitavanje i žestoko igranje. Opremljen AI procesnom jedinicom i urezan u 12nm, View3 Pro čipset osigurava snažnu učinkovitost i poboljšava potrošnju snage.  View3 obećava glatko i unaprijeđeno iskustvo zahvaljujući svom 12nm Octa-Core čipsetu, Helio P22.

Uz AR učinite svijet vašim igralištem

 Zahvaljujući Izmenjenoj stvarnosti, View3 Pro i View3 s lakoćom ujedinjuju fizički i digitalni svijet. Ova nova iskustva mijenjaju vaš način igranja, kupovine, učenja, stvaranja i doživljavanja svijeta s drugima. Možete instalirati ove nove aplikacije i iskustva pomoću Google Play Store.

MAKSIMALNI DOŽIVLJAJ S VRHUNSKIM DIZAJNOM

Više prostora. Visoka kvaliteta.

Neka fotografiranje postane nešto više; uživajte uz pomoć View3 Pro uređaja unaprijeđenog zahvaljujući 6.3” cijelom zaslonu i FHD+ rezoluciji. Ostvarit ćete novi osjećaj dubokog uranjanja zahvaljujući novoj udobnosti gledanja vaših omiljenih TV emisija.

View3 uređaj sa svojim HD+ 6.26’’ zaslonom će vam ponuditi dubok doživljaj zahvaljujući vašoj novoj super širokoj slici. Oba uređaja nude oblik punog zaslona s manje ureza čime se omogućuje vrhunski duboki doživljaj.

Uglađen dizajn

Prepustite se elegantnom vrhunskom dizajnu. View3 Pro se odlikuje staklenom crnom navlakom i zrcalnim okvirom, s dubokim odrazom i elegantnim učinkom gradacije nijansi. Izaberite između potpuno novih boja Nightfall i Ocean. View3 uređaj svjetlucavog staklastog dizajna, je dostupan u 3 boje: Noćno plava, Rumeno zlatna i Električno Bleen. U izvedbama Ocean i Električno Bleen moći ćete otkriti nježan i zabavan sjaj u tamnom dodiru, pametni telefon koji se za vas osvjetljava u mraku kako biste ga uvijek mogli pronaći.

Foto: Promo/Eva Virc

WIKO ORIGINALNA DODATNA OPREMA

Izbor moderne prilagođene dodatne opreme od vrhunskih materijala upotpunit će raspon proizvoda View3:

 - Elegantna Pametna navlaka sa svojim interaktivnim prozorom omogućuje vam odgovaranje na pozive i mijenjanje glazbe bez otvaranja pametne navlake. Prebacite se na prilagodljivi samostalni način za potpunu udobnost dok gledate video zapise, tipkate ili čitate. Wiko pametna navlaka je dostupna za View3 Pro u Vulkansko sivoj boji i za View3 u Pacific Bleen boji ili Vulkansko sivoj boji s izrazito reflektirajućim slojem.

- Otmjeno tanko Providno kućište s tvrdom stražnjom futrolom i fleksibilnim okvirom za zaštitu od ogrebotina i lakih udaraca.

- Izrazito otporno Tiskano temperirano staklo koje štiti od pucanja i ogrebotina uz istovremeno očuvanje osjetljivosti dodirnog zaslona bez da se pritom ostavljaju tragovi.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije