Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPULARNA APLIKACIJA

WhatsApp u manje od godinu dana udvostručio broj korisnika

WhatsApp
WhatsApp
22.01.2014.
u 12:10

WhatsApp ima više od 430 milijuna aktivnih korisniika. U travnju 2013. bilo ih je 200 milijuna

WhatsApp, višeplatformska mobilna aplikacija za slanje poruka, danas ima više od 430 milijuna aktivnih korisnika, objavio je u ponedjeljak glavni izvršni direktor tvrtke Jan Koum. U kolovozu prošle godine bilo je 300 milijuna aktivnih korisnika, a u travnju 200 milijuna, što znači da se njihov broj više nego udvostručio u manje od godinu dana.

Kako prenosi Mashable, broj poruka poslanih i primljenih preko WhatsAppa također se povećao, i to s 20 na 50 milijardi na dan.

"WhatsApp ima samo 50 zaposlenika, a većinom smo inženjeri. Došli smo do ove točke ne trošeći ni dolara na ciljane oglase i velike marketinške kampanje", poručio je Koum na službenom blogu.

>> Google kupuje WhatsApp za milijardu dolara?

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juraj313
13:11 22.01.2014.

odlična aplikacija + brza i jednostavna za korištenje...jako rijetki tehnički problemi a velik broj mogućnosti (za razliku od recimo Viber-a, iako ima mogućnosti i poziva , opet jako često ima probleme u isporuci poruka i sl.) za WhatsApp dajem 10/10

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije