Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ONLINE STATUS

WhatsApp uskoro uvodi promjenu koja će se svidjeti svima

WhatsApp - aplikacija za razmjenu poruka, fotografija i videozapisa
Igor Soban/PIXSELL
05.07.2022.
u 09:55

Moći ćete koristiti WhatsApp, a da nijedan od vaših kontakata ne zna da ste na mreži

WhatsApp uvodi novu promjenu koja će razveseliti mnoge. Naime, uskoro ćete moći raditi ono što želite na toj aplikaciji za razmjenu poruka, a da vaši kontakti ne znaju da ste aktivni. 

Trenutačno, ako korisnici WhatsAppa žele izgledati odsutno, moraju sakriti svoj status ''posljednji put viđen''. U novoj verziji aplikacije, korisnici će to moći učiniti i sa svojim online statusom, piše Metro. 

To će značiti da ćete moći koristiti WhatsApp, a da nijedan od vaših kontakata ne zna da ste na mreži.

Novo obilježje privatnosti primijetio je tim na WABetaInfo, koji neprestano traži nova ažuriranja.

– Bit će moguće konfigurirati tko može vidjeti kada smo online unutar naših postavki posljednjeg viđenja zahvaljujući dvjema novim opcijama: "Svi" i "Isto kao zadnji put viđeno". Na primjer, ako odaberete "Moji kontakti" za "Posljednji put viđen" i "Isto kao zadnji put viđen" za "online", to znači da osobe koje nisu u vašim kontaktima neće moći vidjeti kada ste na mreži – pojašnjavaju na blogu. 

Do ovog otkrića je došlo u beta probnoj verziji WhatsAppa koja se koristi za testiranje novih obilježja, no ne zna se točan datum kada bi to trebalo biti dostupno svima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije