Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'izduženi daljinski'

Video: Šale i fotomontaže o novom iPhoneu 5 postale hit na internetu

iphone 5
14.09.2012.
u 11:10

Činjenica da novi iPhone ne izgleda pretjerano drugačije od prošlih modela inspirirala je brojne šale

Fama oko predstavljanja iPhonea 5 inspirirala je internetsku zajednicu na brojne šale i fotomontaže. Mnoge od njih usredotočene su na činjenicu da novi iPhone ne izgleda pretjerano drugačije od dosadašnjih modela, odnosno da je tek nešto izduženiji od starih generacija.

>> iPhone 5: Odličan mobitel od kojega se ipak očekivalo više

Istom idejom vodio se i poznati američki voditelj Jimmy Kimmel koji je u svojoj emisiji prikazao snimku na kojoj se slučajnim prolaznicima nudi novi iPhone 5 da ga isprobaju i kažu što misle. Fora je u tome što je zapravo bila riječ i prošlom modelu, iPhoneu 4S, što brojne prolaznike, pa čak i one koji posjeduju 4S, nije spriječilo da primijete da je "novi" iPhone lakši, brži, ljepši...

Ključne riječi

Komentara 4

FO
ford
12:10 14.09.2012.

4 the lulz!

Avatar gadogadni
gadogadni
12:49 14.09.2012.

potražite na yt ' First Look: iPhone 5' , predobro, Jimmy Kimmel je izašao na cestu s kamerom, i pokazao ljudima iPhone 4S a rekao im da je to novi iPhone 5. ludnica kako ljudi reagiraju

Avatar gadogadni
gadogadni
12:51 14.09.2012.

e tak je to kad imaš aplikaciju na Iphone 4S,a ne vidiš da je večernji već objavio isti video...lol za mene....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije