Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NISU OVO OČEKIVALI

VIDEO Beba mjesecima promatrala što brat radi pa izgovorila prvu riječ, roditelji iznenađeni

Foto: Screenshot
1/4
09.05.2019.
u 08:26

Beba je tako, nakon dugog promatranja, došla do zvučnika i progovorila svoju prvu riječ

Zadnjih nekoliko godina svjedoci smo navale pametnih uređaja koji svakim danom sve više postaju dio naše svakodnevice. 

Pametni mobiteli, narukvice, satovi, zvučnici... samo su dio uređaja koji nam mijenjaju način života. Pravi je dokaz video male bebe Annabelle Gates koja je progovorila zahvaljujući digitalnoj asistentici Alexi, no roditelji vjerojatno nisu presretni onim što je beba izgovorila.

Annabelle je mjesecima gledala starijeg brata, trogodišnjeg Lucasa, kako daje naredbe Amazonovom uređaju Echo dot (u kojem se nalazi Alexa). Kako bi aktivirao zvučnik, Lucas je morao reći ''Alexa'', što je Annabelle pozorno promatrala.

Beba je tako, nakon dugog promatranja, došla do zvučnika i izgovorila svoju prvu riječ: ''Alexa.''

Šokirana majka brzo je zvala supruga kako bi vidio bebu koja dodiruje zvučnik i mumlja ''Alexa''. Pogledajte kako je to izgledalo.

Ključne riječi

Komentara 1

VE
Venn
12:11 09.05.2019.

This is so sad. Alexa, play Despacito.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije