Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLOBALNA POTVRDA

Veliko priznanje za Hajduk: 'Bijeli' službeno ušli u FIFA-u 22, najpoznatiju nogometnu igru na svijetu

Hajduk.hr
08.09.2021.
u 17:15

Službeni izlazak igre FIFA 22 planiran je 1. listopada 2021. godine

FIFA 22, najautentičnija dostupna nogometna simulacija, postaje još realističnija s HNK Hajdukom koji će se brojnim ljubiteljima ove megapopularne igre predstaviti u najnovijoj sezoni!

Službenim ulaskom u FIFA 22 Hajduk učvršćuje svoj položaj u globalnom nogometu i potvrđuje kako prati svjetske trendove i praksu najvećih svjetskih klubova, stoji na stranicama splitskog kluba.

VIDEO: Pogledajte trailer za novu FIFA-u 22

Sa 17 tisuća igrača u više od 700 timova, na više od 90 stadiona u više od 30 liga, FIFA 22 donosi autentičnost bez premca i najopsežnije interaktivno nogometno iskustvo. FIFA 22 jedino je mjesto na kojem možete igrati u kultnim natjecanjima kao što su UEFA Liga prvaka, UEFA Europa League, potpuno nova UEFA Europa Conference League, Premier League, Bundesliga, LaLiga Santander, CONMEBOL Libertadores i CONMEBOL Sudamericana.

Unaprijeđena revolucionarnom HyperMotion tehnologijom, odnosno integracijom naprednog snimanja pokreta 22 profesionalna nogometaša u natjecateljskoj utakmici (11 protiv 11) i strojnog učenja (znanja iz 8,7 milijuna kadrova naprednih snimaka utakmica), FIFA 22 donosi nikad realniji nogometni doživljaj u domove svih igrača!

Službeni izlazak igre FIFA 22 planiran je 1. listopada 2021. godine.

Podsjetimo, u istom serijalu ove nogometne simulacije najveći Hajdukov rival, zagrebački Dinamo - prisutan je od 2019. godine.

Komentara 1

Avatar joshan
joshan
21:57 08.09.2021.

to im je jedina mogućnost da se kvalificiraju za LP😝

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije