Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
E-NOVINE

Večernji u novom digitalnom ruhu

19.11.2019.
u 11:13

Prva dva tjedna mobilna aplikacija je besplatna, a u desktop opciji besplatno čitanje Večernjaka traje tjedan dana. Ako se nakon testnog perioda odlučite pretplatiti, uistinu ćete uživati u svim pogodnostima aplikacije.

Večernji list lansirao je novu aplikaciju koja omogućava čitanje tiskanih izdanja Večernjeg lista u digitalnom obliku na svim uređajima. Aplikacija eVL dostupna je u svim online trgovinama na mobilnim uređajima odnosno u App Storeu i Google Playu. Dovoljno je u tražilicu utipkati evecernji da je pronađete, ili jednostavno napišite Večernji list i izbornik će vam izlistati aplikaciju s logotipom - eVL. Ako želite eVL aplikaciju čitati na računalu, otiđite na sljedeći link

Prva dva tjedna mobilna aplikacija je besplatna, a u desktop opciji besplatno čitanje Večernjaka traje tjedan dana. Ako se nakon testnog perioda odlučite pretplatiti, uistinu ćete uživati u svim pogodnostima aplikacije.

Arhiva tiska od 2010.

Pretplatom na eVL čitatelji mogu čitati ne samo osnovne tiskane novine već i sva ostala izdanja i priloge Večernjeg lista kao što su Diva, Living, Slano&slatko, Ordinacija, Max, Vojna povijest… Do kraja 2019. godine čitateljima će, uz Večernji list Hrvatska, biti dostupna i izdanja Večernji list BiH i inozemno izdanje Večernjeg lista.

Osim redovitog tiskanog izdanja Večernjaka i njegovih priloga posebna vrijednost aplikacije jest da je svim pretplatnicima dostupna arhiva tiskanih izdanja Večernjeg lista od 2010. godine. Pritom je omogućeno i vrlo jednostavno pretraživanje svih objavljenih tekstova. Upisom nekog pojma ili imena osobe u tražilicu, poput, primjerice, Ivica Kostelić, doći ćete do svih članaka i fotografija te nastupa i uspjeha Ivice Kostelića. Jednako tako, upisom naziva neke kompanije možete pročitati sve članke u kojima se ona spominje. Arhiva uz mogućnost detaljnog pretraživanja nije jedina funkcionalnost koja je omogućena u novoj aplikaciji Večernjaka.

Digitalne novine Večernjeg lista imaju niz dodatnih korisnih mogućnosti kao što su: preuzimanje i čitanje izdanja ili pojedinog članka bilo kada i bilo gdje, dijeljenje s drugim osobama slanjem odabranog članka mailom ili porukom preko servisa WhatsAppa i Vibera. Članak možete i isprintati, a ako baš želite i prevesti na više od 15 jezika koji su trenutačno dostupni. Pritom u aplikaciji možete stvarati i vlastitu zbirku članaka odnosno napraviti svoju osobnu arhivu.

Večer prije na appu

Svako izdanje se može čitati večer prije, a pretplatnicima stiže podsjetnik čim je novi broj dostupan u aplikaciji. U povodu lansiranja aplikacije osigurane su posebne pogodnosti i uvjeti pretplate. Večernji list razvio je aplikaciju u suradnji sa Styria medijskim servisima i PressReaderom.

PressReader je svjetski lider u rješenjima za pretplatu i čitanje tiskanih izdanja u digitalnom formatu. Sretni smo što smo iskoristili najaktualnija znanja i alate te smo čitateljima omogućili najkvalitetniju mogućnost čitanja svih izdanja Večernjeg lista na mobilnim uređajima i računalima. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije