Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgovor na iPhone5

Već u veljači stiže Samsung Galaxy S4, bit će još veći od prethodnika

samsung galaxy s3
Reuters/PIXSELL
17.09.2012.
u 21:00

Prema dostupnim informacijama S4 će imati neke vanjske promjene, no zadržat će svoj popularni pravokutni oblik sa zaobljenim kutovima.

Ako je vjerovati glasinama koje prenosi Korea Times Samsung bi na Mobile World Congressu u Barceloni u veljači iduće godine trebao predstaviti novi Samsung Galaxy S4.

Novi bi model, koji će prema svemu sudeći  predstavljati odgovor na iPhone5 najljućeg konkurenta Applea, imati još veći 5-inčni zaslon, što je značajno povećanje u odnosu na 4,8-inčni ekran Galaxya S3.

>>Samsungov osvrt na iPhone 5: Sljedeća velika stvar već je ovdje.

Očekuje se kako se radi o slijedećoj generaciji pametnih telefona, najboljem od hardwarea i softwarea što Sasung može ponuditi.

Uređaj će podržavati i korištenje LTE internetske mreže. Prema dostupnim informacijama S4 će imati neke vanjske promjene, no zadržat će svoj popularni pravokutni oblik sa zaobljenim kutovima.

>>iPhone 5: Odličan mobitel od kojega se ipak očekivalo više

Samsung Galaxy S3 predstavljen je javnosti u svibnju ove godine i do sada je prodano više od 20 milijuna komada. Ništa manje u Samsungu ne očekuju niti od njegovog nasljednika.

Ključne riječi

Komentara 8

DU
Deleted user
07:54 18.09.2012.

Prvo, povećanje dijagonale od 0.2 inča, tj. cca 0.5 cm nije neko povećanje, a kamoli značajno, to mogu napraviti bez da povećaju fizičke gabarite uređaja, samo naprave manji rub oko ekrana. A veći od toga neće raditi jer već imaju drugu kategoriju uređaja sa ekranom od 5.3'' i 5.5'', Galaxy Note i Galaxy Note 2. Drugo, LTE nije "internetska mreža", takav pojam niti ne postoji, Internet je jedan, ne postoje "internetske mreže", a LTE je samo nadogradnja na postojeći 3G u smislu kako je EDGE bio nadogradnja na GPRS.

OB
-obrisani-
14:21 18.09.2012.

18.09.2012. u 07:54h Solo761 je napisao/la: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Tačno tako LTE, skraćeno od Long Term Evolution, se smatra naslednikom sadašnje generacije UMTS 3G tehnologije, koja je bazirana na WCDMA, HSDPA, HSUPA i HSPA. LTE nije zamena za UMTS kao što je UMTS bio zamena za GSM, nego pre nadogradnja UMTS tehnologije koja će obezbediti značajno povećanje protoka podataka i kod downloada i uploada. Konkuriše WiMax tehnologiji, a u svetu Vodafon, T-Mobile, AT&T su najavili da će imati podršku za LTE tj. 4G.

HE
hellbani
07:29 18.09.2012.

evo odmah idem kupit... sam neznam s kojim novcima... jel moze na 650 rata, ali bez kamata ? :O

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije