Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ČUDO TEHNIKE

Vaš osobni fotograf: Ova kamera sama leti za vama i snima sve što radite

hovercamera
Foto: screenshot/youtube
16.11.2016.
u 13:19

Uređaj je lagan, a propeleri uz pomoć kojih leti ograđeni su plastikom tako da možete biti sigurni da neće nikoga ozlijediti

Hodajući nekom turističkom destinacijom, kod gotovo svakog turista vidjet ćete fotoaparat ili mobitel kojim će snimati okruženje.

Sve više se zabilježavaju i trenuci aktivnog odmora, no to ponekad može biti nespretno jer, dok vozite bicikl, teško je napraviti selfie ili bilo kakvu drugu fotografiju. Također, teško je uživati ako svako malo gledate u mobitel ili fotoaparat, a mogu zbog toga vam mogu i promaknuti neki prizori.

No, i za to postoji rješenje, a ono se nalazi u kombinaciji drona i kamere nazvanom "Hovercamera". Ovaj uređaj trebao bi vas pratiti u stopu i snimati sve što radite te ga to čini savršenim suputnikom. 

Uređaj izgleda kao dron, no moguće ga je sklopiti zbog čega nije nezgrapan za nošenje. Detektira vaše pokrete i kreće se za vama, a opremljen je kamerom koja može snimati video 4K rezolucije i fotografije od 13MP.

Uređaj je lagan, a propeleri uz pomoć kojih leti ograđeni su plastikom, tako da možete biti sigurni da neće nikoga ozlijediti. Cijena ovog uređaja je 600 dolara.

>> Rasprodaja kineskih siteova koju ne smijete propustiti: Ovo su povoljni gadgeti koje vrijedi odmah kupiti

Ključne riječi

Komentara 3

MP
marijeta.prskalo
15:26 16.11.2016.

Kupite tu zabavnu spravicu da vas i vašu okolinu mogu lakše špijunirati.

JO
Jole1958
18:13 16.11.2016.

Vrlo je važno i da te snimke postavite na internet jer cijeli svijet čeka da vidi šta radite

Avatar think pink
think pink
10:42 18.11.2016.

sve pet... uz dvije "sitnice" - baterija traje manje od 10 minuta... ne smije otići dalje od 15-20 metara...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije