Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 14
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAJAM MWC

Zuckerberg: WhatsApp je vrijedan i zbog dosega, ne samo novca

Mark Zuckerberg
Foto: Reuters/PIXSELL (Ilustracija)
1/2
24.02.2014.
u 19:00

Mark Zuckerberg održao je govor na sajmu tehnologije Mobile World Congress u Barceloni

Osnivač i direktor Facebooka Mark Zuckerberg održao je govor na sajmu tehnologije Mobile World Congress u Barceloni.

Uz Zuckerberga, na pozornici je bio i novinar iz područja tehnologije David Kirkpatrick, a dvojac je razgovarao o mogućnostima širenja interneta na područja koja još nemaju pristup mreži.

Zuckerberg je govorio o inicijativi Internet.org, partnerstvu Facebooka i šest proizvođača mobilnih uređaja. Objasnio je kako je cilj inicijative dovesti internetsku vezu, pa barem onu najosnovniju, u sve dijelove svijeta.

Zuckerberg se nedavno ponovno našao u središtu pozornosti kada je Facebook kupio WhatsApp za vrtoglavih 16 milijardi dolara. Ta je akvizicija bila nezaobilazna tema, a na pitanje hoće li Facebook kupiti Snapchat, Zuckerberg je odgovorio: "Kad potrošite 16 milijardi dolara, na neko vrijeme ste gotovi". Rekao je kako je WhatsApp vrijedan zbog svoga dosega, a ne samo zbog novca koji donosi.

Zuckerberg je komentirao i afere s NSA, rekavši kako su problemi s NSA ozbiljni za američke internetske tvrtke jer je povjerenje jako važno. Ustvrdio je da NSA nije bila dovoljno transparentna.

>> Riješili se konkurenta: WhatsApp je najveća Facebookova kupnja

Komentara 2

DE
DERATIZACIJA
19:06 24.02.2014.

Ovo je još jedan dokaz da je ovaj svijet teško bolestan ..tvrtke koje prodaju zrak vrijede milijarde!Užas ..za mene svako mali seljak više doprinosi svijetu nego ovi šarlatani!Pitam se samo kako su ljudi došli na mjesec a onda nisu imalii Internet,Mobitel i PC!??Mora da su tu vanzemaljci mali svoje prste!

FR
frodododo
18:30 24.02.2014.

A kaj da pratim čovjeka koji ima 100 miljardi dolara? Di nam je lova lopovi??????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije