Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
financiranje rasta

Uspjeh hrvatske kompanije: Repsly osigurao 1,25 mil. $ investicije

Repsly
Foto: Repsly
1/3
17.06.2014.
u 10:00

Repsly će investirana sredstva iskoristiti za financiranje rasta. Uz širenje marketinškog dijela tvrtke u Bostonu, u planu je i povećanje razvojnog tima u Zagrebu

Kompanija Repsly osigurala je 1,25 milijuna dolara investicije od Lauchpad Venture grupe iz Bostona, zatim First Beverage grupe iz Los Angelesa, te K5 Venturesa iz Njemačke. Tvrtka je osnovana u Hrvatskoj pod imenom Salespod 2010., a trenutno posluje s više od 200 tvrtki u 40 zemalja.

Neki od klijenata koji koriste Repsly za mobilno prikupljanje i analizu podataka i unapređenje terenskih aktivnosti su Nike, Golf, L'Oreal, KIA Motors, Keune, Philips i Franck.

–  Veselimo se što smo postali dio Repslyja, ne samo zbog velikog utjecaja koji on ima na tvrtke koje se bave prodajom hrane i pića, nego i zato što je mogućnost primjene u svim vrstama terenskih djelatnosti ogromna –  kazao je Tom First, član uprave First Beverage Ventures i osnivač Nantucket Nectarsa te dodao da se grupa zainteresirala za Repsly jer se radi o odličnom rješenju za tvrtke koje se bave prodajom robe široke potrošnje kroz maloprodajne kanale.

–  Razvili smo proizvod koji značajno unapređuje provođenje terenskih procesa i mnoge tvrtke u svijetu su to prepoznale –  rekao je osnivač i predsjednik uprave Marko Kovač.

Repsly će investirana sredstva iskoristiti za financiranje rasta. Uz širenje marketinškog dijela tvrtke u Bostonu, u planu je i povećanje razvojnog tima u Zagrebu. Osim toga, važno je napomenuti da većinsko vlasništvo nad tvrtkom i proizvodom i dalje ostaje u Hrvatskoj.

>>"Uz pomoć tehnologije pametno rješavamo probleme"

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije