Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
APPLE WATCH

Unatoč prvim kritikama, nema straha za Appleov sat

Apple Watch
Foto: Reuters/PIXSELL
1/2
12.04.2015.
u 14:14

Gotovo svi recenzenti složni su u ocjeni da je Apple Watch pomalo spor, s aplikacijama koje nisu dorađene

Prva tura Appleovih pametnih satova rasprodana je u samo šest sati. Točnije, kvota Apple Watcheva koja će na adrese naručitelja krenuti 24. travnja, rezervirana je.

Ovaj put i za ovaj gadget nije bilo redova pred trgovinama jer naručiti se moglo samo online. Radi se o novitetu koji uvodi Tim Cook jer, kako je objasnio, dosta je bilo redova pred trgovinama. U trgovinama se sada tek gleda i proučava, a naručuje online.

Ipak, iako je Apple Watch rasprodan, gotovo svi recenzenti složni su u ocjeni da je pomalo spor, s aplikacijama koje nisu dorađene. No, za ljubitelje Applea ili samo trendova, straha nema za njihov pametni sat. Premda gotovo posljednji na listi, možda će baš pametne satove postaviti kao 'mainstream' uređaj.

No, zaljubljenici u Appleove proizvode ne čekaju da im na adresu stigne pametni sat. On može pričekati i drugu isporuku. No, novi MacBook je ono što se mora imati sada i odmah. Početna cijena je 1299 dolara.

>> Nije prošao ni dan od predstavljanja, a Kinezi izbacili lažni Apple Watch

>> Najskuplji Apple Watch košta 17.000 dolara, predstavljen i najtanji MacBook

Komentara 1

DU
dujak222
18:19 12.04.2015.

Hahaha.. Pa svi kažu da je spor... Ali u dostavi... Treba mu do 6 tjedana da stigne.. Ma ne koristite Google translator da prevodite članke od drugih.... Hahahaha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije