Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Plants vs. Zombies

Ulicama teku krv i klorofil

Plants vs. Zombies
Foto: Popcap Games
1/3
25.11.2019.
u 23:34

Plants vs. Zombies jedna je od najzabavnijih igara današnjice

Radilo se o odraslim ili mladim igračima, ponekad jednostavno nema boljega nego doći doma i zaigrati neku sasvim dječju, zabavnu i pomalo blesavu igru poput nama omiljene avanture Ratchet & Clank, ili pak ultrapopularne obrambene strateške pucačine Plants vs. Zombies.

Igra se i na mobitelima

Temeljena na jednostavnoj premisi sukoba biljaka i zombija, uz zabavno, šareno oružje i iste takve eksplozije, igra Plants vs. Zombies lako je osvojila brojne poklonike diljem svijeta. Razvijena prije ravno deset godina za PC, u međuvremenu se proširila nešto razigranijim svijetom konzola, pa čak i pametnih telefona. Najnoviji nastavak Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville pucačina je iz trećeg lica, koja se može igrati u suradničkom ili neprijateljskom multiplayeru, a dostupna je na PC, Playstation i Xbox platformama.

Kao što smo očekivali, nova igra urnebesno je zabavna, s detaljno razrađenim svjetovima koji su sa svojim neonskim znakovima, metama za vježbanje, trampolinima, vrtuljcima i drugim rekvizitima odlična kulisa za krvoproliće ili klorofilproliće, ovisi na kojoj strani igrate. Svaki od ponuđenih likova kojima možete upravljati, važno je reći, izvrsno je razrađen i ima svoje specifične moći i ludosti, bilo da se radi o trčanju s ispruženim rukama poput supermena ili nevidljivosti pri napadu, što je trik kojim se služi mala fantomska gljiva. U tom šarenilu i histeriji boja, zvukova i stalno prisutnog humora sve je čista zabava, idealna za rješavanje stresa.

S druge strane, njezina kaotičnost nekome bi mogla biti i frustrirajuća. Ako je mislite ozbiljno igrati s prijateljima, mora vam biti jasno da tu nema previše mjesta za strategiju, već da ćete svi mahnito pucati i bezglavo bježati da vas neprijatelj ne pretvori u kozu ili da vas ne pogodi vrući sljezov kotačić koji pada s neba.

Mape nisu balansirane

Mape na kojima se odvijaju borbe još nisu dobro balansirane, pa će se dogoditi da na nekima dugo čekate neprijatelja, dok ćete na drugima odmah upasti u unakrsnu paljbu u kojoj vam neće preostati ništa osim mahnitog stiskanja svih raspoloživih tipki. Opustite se i pucajte!

VIDEO Ovo su mjesta koja baš nitko ne smije vidjeti preko Google Mapsa:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije