Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

U Vipnetu krenule predbilježbe za Samsung Galaxy S9 i S9+

U Vipnetu krenule predbilježbe za Samsung Galaxy S9 i S9+
Foto: Promo
1/7
26.02.2018.
u 10:17

Novi pametni telefoni Samsung Galaxy S9 i S9+ video opcijom Super Slow-mo korisnicima donose nove mogućnosti, imaju najbolju kameru u uvjetima slabijeg osvjetljenja te AR Emoji emojije kojima ćete se moći izraziti na još osobniji način

Samsung Electronics predstavio je u Barceloni Samsung Galaxy S9 i S9+, pametne telefone koji iznova kreiraju način na koji komuniciramo, dijelimo sadržaje i doživljavamo svijet, a korisnici se za ove uređaje mogu predbilježiti u Vipnetu.

S najboljom kamerom do sada, inovativni Galaxy S9 i S9+, proizvedeni su za doba u kojem korisnici sve više komuniciraju i izražavaju se kroz fotografije, video sadržaje i emojije. Redizajnirani Galaxy S9 i Galaxy S9+ s novim dvostrukim otvorom leće koja osnažuje inovativnu kameru za fotografiranje i u uvjetima slabijeg osvjetljenja, uz Super Slow-mo mogućnost snimanja video sadržaja i personalizirane AR Emoji emojije koji korisnicima omogućavaju da ne propuste niti jedan važan trenutak te da svakodnevicu učine nezaboravnom.

Foto: Promo

Galaxy S9 i S9+ uz snažne stereo zvučnike koje je ugodio AKG, Dolby Atmos® surround zvuk te beskrajni zaslon[1] s profinjenim rubom - ključnim elementom Samsungove baštine - pružaju poboljšano iskustvo zabave.

Osim toga, Galaxy S9 i S9+ donose novu SmartThings aplikaciju koja ujedinjuje Samsungove postojeće IoT usluge u zajedničko, pametno iskustvo.

Predbilježite se za Samsung Galaxy S9 i S9+

[1] Infinity Display/beskrajni zaslon: blizu bezobličnog, punog prednjeg stakla, zaslon od ruba do ruba

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije