Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 27. travnja

U hrvatske trgovine stiže novi Samsung Galaxy S4

samsung mobitel
Foto: Samsung Electronics
1/5
18.04.2013.
u 12:35

Novi Galaxy je tanji i lakši od svog prethodnika, ima ekran od pet inča i full HD rezoluciju te je napravljen u Super HD AMOLED tehnologiji.

Samsung Electronics predstavio je Hrvatskoj javnosti Samsung Galaxy S4. Mobilni telefon nove generacije, kažu iz Samsunga, na svjetskim tržištima naći će se od 27. travnja u 10 sati, kada se očekuje i početak prodaje u Hrvatskoj.

Maloprodajna cijena uređaja u slobodnoj prodaji bit će pet tisuća i 799 kuna, a u tarifnim paketima mobilnih operatera i niža, poručuju.

- Samsung GALAXY S4 idealni je životni suputnik koji se savršeno prilagođava svim životnim stilovima. Brojne inovativne značajke postavile su nove standarde u industriji s kojima će krajnji korisnici biti oduševljeni - izjavio je Belizar Zečić, voditelj telekomunikacijskog sektora u zagrebačkoj podružnici tvrtke Samsung Electronics Adriatic.

Samsung Galaxy S4, kažu, prvi je uređaj sa zaslonom Full HD Super AMOLED za vrhunski prikaz fotografije i ima stražnju kameru s 13 megapiksela. Mobilni uređaj prepoznaje lice, glas ili pokrete korisnika kako bi omogućio upravljanje zaslonom bez potrebe za aktivacijom uz dodir prsta što omogućuje lakše obavljanje zadataka.

>>Samsung predstavio najveći smartphone, Galaxy Mega

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije