Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HUB385

U četvrtak dođite na prvo Styria.AI tech druženje

Styria.AI tech druženje
Foto: Promo
23.10.2018.
u 20:45

Događaj se održava u HUB385 u Petračićevoj 6 u Zagrebu

U četvrtak 25. listopada održat će se prvo Styria.AI tech druženje u kojem će sudionici zaroniti u mističan svijet Styrijinih backend sustava.

Styrijin Vjekoslav Giacometti predstavit će sustave za razvrstavanje slika, fotografija i teksta koja se temelje na vrhunskim algoritmima strojnog učenja. Nakon toga, Tomislav Levanić će sudionike provesti kroz Styrijine masivne paralelne podatkovne procese stvaranja sustava podataka za treniranje modela strojnog učenja.

Vjekoslav Giacometti: Infrastruktura za tokove podataka koji se primjenjuju u kategorizacijskim modelima

"Detaljna prezentacija naše računalne vizije i sustava za kategorizaciju fotografija i teksta na bazi obrade prirodnog jezika (NLP). Ovaj moćni i fleksibilni sustav omogućava nam obradu mnogo različitih slučajeva samo jednim sistemskim rješenjem kojeg karakterizira visoka podesivost i skalabilnost." 

Vjekoslav Giacometti je softverski inženjer u Styria.AI odjelu. Radi na infrastrukturi za servise bazirane na strojnom učenju, obradi podataka i integracije s klijentima.

Tomislav Levanić: Infrastruktura za obradu velikih količina podataka

"Priprema podataka je integralni dio procesa naših modela za strojno učenje. U ovom dijelu druženja bavit ćemo se našim masivnim paralelnim sustavima podataka na bazi Pythona koji mogu obraditi desetke tisuća slika, pričat ćemo i o problemima na koje smo naišli prilikom njihovog razvoja i pristupima za rješavanje tih problema."

Tomislav Levanić je softverski inženjer u Styria.AI odjelu gdje uglavnom radi na dizajnu i razvoju infrastrukture za pripremu podataka i sustava baziranih na strojnom učenju.

Događaj se održava u HUB385 u Petračićevoj 6 u Zagrebu u 18 sati.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije