Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Tvrtka TCL Communication predstavlja potpuno novi portfolio Alcatel pametnih telefona

Alcatel
Foto: Promo
1/6
26.02.2018.
u 11:28

Alcatel 1X kojeg pokreće Android Oreo (Go izdanje) korisnik će imati priliku posjedovati jednog od najboljih Alcatel pametnih telefona za vrlo pristupačnu cijenu

Tvrtka TCL Communication danas je predstavila novu evoluciju u portfoliju Alcatel pametnih telefona, koji uključuje uređaje u tri nove serije - Alcatel 5, 3 i 1. Kao dio serije Alcatel 1, tvrtka razotkriva svoj prvi uređaj na operativnom sistemu Android ™ Oreo (Go izdanje) s Alcatel 1X, koji sadrži najnoviji Alcatel dizajn i tehnologiju. Ova optimizirana inačica Android operativnog sistema idealna je za Alcatel 1X, donoseći nova mjerila za pristupačnost i povezivanje korisnika širom svijeta.

"Čast nam je ponuditi naš prvi pametni telefonu kojeg pokreće Android Oreo (Go izdanje) našim korisnicima širom svijeta", izjavio je Christian Gatti, Global President Alcatel Business Division i izvršni potpredsjednik TCL Communication. "Naša vizija je da svaki pametni telefon na svijetu ima pristup nevjerojatnom Android iskustvu, a predstavljanjem Alcatel 1X pametnog telefona kojeg pokreće Android Oreo (Go izdanje) korisnik će imati priliku posjedovati jednog od najboljih Alcatel pametnih telefona za vrlo pristupačnu cijenu“.

Alcatel 1X će imati novi paket popularnih unaprijed instaliranih Googleovih aplikacija namijenjenih povećanju brzine, zauzimanju manje mjesta u pohrani i učinkovite upotrebe podataka. To uključuje potpuno novi Google Go, datoteke Go, Google Maps Go, YouTube Go i Gmail Go, kao i optimizaciju izvedbe za Chrome, Google Play i Gboard. Također će imati značajku Google pomoćnik za Android (Go izdanje), omogućujući korisnicima pametnih telefona da dožive praktičnost Googleovog pomoćnika, bez obzira na to postavljaju li pitanja ili mi izdaju naredbu.

Foto: Promo

"Androidova misija oduvijek je donositi snagu računalstva svima, a dio toga je osigurati veliko iskustvo korištenja u najširem rasponu uređaja", rekao je Sagar Kamdar, Director of Product, Android. "Android Oreo (Go izdanje) posebno je optimiziran za pružanje čarolije Googlea i Androida na pametne telefone s ograničenom memorijom i procesorskom snagom. Zadovoljstvo nam je vidjeti da TCL Communication lansira jedan od prvih uređaja kojeg pokreće Android Oreo (Go izdanje) u uređaju Alcatel 1X. "

Uz Android Oreo (Go izdanje), aplikacije i značajke optimizirane su kako bi bile manje veličine, što znači manje mjesta za pohranu, a samim tim Alcatel 1X korisnicima nudi više prostora za pohranu vlastitih podataka. I najbolje od svega, korisnik još uvijek ima pristup milijunima najnovijih Android aplikacija, igara, glazbe i ostalog putem Google Play Store.

www.mobis.hr

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije